Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Συμπόρευση Με Τον Δήμαρχο Ανακοίνωσε Η «Πλατφόρμα Συντονισμού Για Την Αυτοδιοίκηση»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Συμπόρευση Με Τον Δήμαρχο Ανακοίνωσε Η «Πλατφόρμα Συντονισμού Για Την Αυτοδιοίκηση»

Την στήριξή της στην παράταξη «Ενωμένοι Για Την Ηλιούπολη» του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη αποφάσισαν τα μέλη της «Πλατφόρμας Διαλόγου Για Την Αυτοδιοίκηση».

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα δημιουργήθηκε από τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία αποχώρησαν από τη δημοτική κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» μετά την εκλογή του Θοδωρή Παπαδάτου στο τιμόνι της παράταξης. Στο ιδρυτικό τους κείμενο, τα στελέχη της «Πλατφόρμας» έκαναν λόγο για ανάγκη προοδευτικές συνεργασίες σε τοπικό επίπεδο, κάτι που μετουσιώθηκε σε πράξη με τη σημερινή τους ανακοίνωση.

«Ανακοινώνουμε σήμερα την απόφαση μας να υποστηρίξουμε το νέο αυτοδιοικητικό συνδυασμό «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη, και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023. Πιστεύουμε βαθιά ότι μέσα από προγραμματικές συγκλίσεις με μοναδικό σκοπό το καλό της πόλης, μπορούμε να διαμορφώσουμε νικηφόρες συμμαχίες και συνεργασίες με εντιμότητα και σεβασμό σε όλες τις απόψεις», αναφέρει η ανακοίνωση της πλατφόρμας, η οποία επισημοποιεί έτσι την προεκλογική της συνεργασία με τον Δήμαρχο.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Δήμαρχος, αμέσως μετά την ανακοίνωση της «Πλατφόρμας» ανακοίνωσε τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο και μέλος της «πλατφόρμας» Δημήτρη Ασβεστά ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του. Ο κ. Ασβεστάς είναι ιστορικό αυτοδιοικητικό στέλεχος, με μακρά πορεία στην παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη», από την οποία αποχώρησε μετά την ήττα από τον Θοδωρή Παπαδάτο πρίν λίγους μήνες.

Οι συγκεκριμένες εξελίξεις επιβεβαιώνουν πλήρως τα όσα γράφονται εδώ και αρκετούς μήνες από το ilioupolinews.gr για απόλυτη επικράτηση του Δημάρχου στον ευρύτερο χώρο της αριστεράς στην Ηλιούπολη, καθώς πλέον όλα τα σημαντικά, τοπικά κομμαατικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται προ των πυλών της παράταξη του Γιώργου Χατζηδάκη, η οποία μετονομάστηκε πριν λίγες ημέρες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ