Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Και Επίσημα Υποψήφιος Με Τον Γιώργο Χατζηδάκη Ο Δημήτρης Ασβεστάς

Ένα από τα σημαντικότερα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλιούπολη συμπορεύεται με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Και Επίσημα Υποψήφιος Με Τον Γιώργο Χατζηδάκη Ο Δημήτρης Ασβεστάς

Μια δυνατή πολιτικη προσθήκη στο ψηφοδέλτιό του έκανε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Δημήτρη Ασβεστά.

Ο κ. Ασβεστάς, που μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» η οποία βρίσκεται στην αντιπολίτευση, είχε αποχωρήσει λίγους μήνες πριν μαζί με άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ήττα στις ενδοπαραταξιακές εκλογές από τον 32άρη Θοδωρή Παπαδάτο. Ο ίδιος μαζί με αρκετούς ομοιδεάτες του, τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αποχώρησή τους δημιούργησαν την «Πλατφόρμα Διαλόγου Για Την Αυτοδιοίκηση Στην Ηλιούπολη», η οποία το πρωί της Παρασκευής ανακοίνωσε την εκλογική της συμπόρευση με τον Δήμαρχο.

Όπως δηλώνει ο κ. Ασβεστάς «Συνέχεια της παρουσίας μου στα Δημοτικά συμβούλια και των θέσεων που εξέφραζα, αποτελεί η σημερινή μου ένταξη στο νέο αυτοδιοικητικό συνδυασμό ‘Ενωμένοι για την Ηλιούπολη’ με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη. Προσπάθειά μου ήταν και παραμένει η ανάδειξη των πραγματικών προβλημάτων στους ΟΤΑ και στο Δήμο μας, που αποτελούν την παθογένεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των συμπολιτών μας αλλά και της ανάπτυξης της πόλης μας».

Ο Δημήτρης Ασβεστάς είναι ένα από τα παλαιότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλιούπολη, με μεγάλη επιρροή στους τοπικούς υποστηρικτές του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενταχθούν στην παράταξη του Δημάρχου και άλλα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται στην «πλατφόρμα».

Με την ενσωμάτωση της «πλατφόρμας» ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κατορθώνει να έχει υπό την επιρροή του τη συντριπτική πλειονότητα των υποστηρικτών και τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη, κερδίζοντας ένα μεγάλο στοίχημα διεύρυνσης της παράταξης του.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Και Επίσημα Υποψήφιος Με Τον Γιώργο Χατζηδάκη Ο Δημήτρης Ασβεστάς
  1. Ο/Η Τοτσικας Πανος λέει:

    Δεν μπορεί να έχει καμιά σχέση με την “Αριστερά” , η προσχώρηση ενός μέρους του ΣΥΡΙΖΑ σε μια ευκαιριακή σύμπραξη με ό,τι χειρότερο αναρριχήθηκε στον Δήμο Ηλιούπολης τα τελευταία 20 χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ