Facebook Pixel

Ταυτότητα

Το ilioupolinews.gr είναι το Νο1 ενημερωτικό website στην Ηλιούπολη. Δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2018, με σκοπό να καλύψει το τεράστιο ενημερωτικό κενό που υπήρχε στην πόλη για πολλά χρόνια.

Πρόκειται για ένα website που προσπαθεί να αναδείξει –αμιγώς δημοσιογραφικά– τα μεγάλα ζητήματα της πόλης και να ενημερώσει έγκυρα τους κατοίκους και τους δημότες της για ζητήματα που αφορούν την πόλη που ζουν και την καθημερινότητα τους.

Διαθέτουμε μακρόχρονη δημοσιογραφική εμπειρία, ενώ συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους συνεργάτες στον τομέα του digital marketing, ώστε να παραδίδουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους διαφημιζόμενους μας.

Στόχος Μας Η Εγκυρότητα

Στόχος μας είναι η -κατά το μέγιστο δυνατό- έγκυρη ενημέρωση, για ζητήματα που αφορούν την πόλη μας, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να χάσουμε την «αποκλειστικότητα». Για εμάς πρωταρχική σημασία έχει η αξιοπιστία της είδησης, η διασταύρωση της πληροφορίας και η πληρότητα του ρεπορτάζ , με την «ταχύτητα» και τα «clicks» να έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Μέχρι σήμερα, δεκάδες ρεπορτάζ μας έχουν αναπαραχθεί από μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα πανελλαδικής εμβέλειας, γεγονός που αποδεικνύει την εγκυρότητα του ρεπορτάζ και των ειδήσεων που δημοσιεύουμε.

Το Ανθρώπινο Δυναμικό

69541356 2408606379424032 8315397924502634496 n Ταυτότητα

Δημιουργός και διαχειριστής του ilioupolinews.gr είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Καραμαγκάλης. Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη το 1991. Σπούδασε Πολιτική Επιστήμη και Δημόσια Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αποφοιτώντας με βαθμό 8,4. 

Έχει εργαστεί σε μια σειρά από ψηφιακά ΜΜΕ καθώς και σε μια εταιρεία επικοινωνίας. Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται σε μεγάλο ερευνητικό οργανισμό την Ελλάδα, ενώ παράλληλα είναι συνεργάτης του συνδρομιτικού site δημοσιογραφικής έρευνας «insidestory.gr».

Δημιούργησε το ilioupolinews.gr με σκοπό να βοηθήσει την πόλη που μεγάλωσε από το «πόστο» που ξέρει καλά.: την δημοσιογραφία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ