Facebook Pixel

Δημοτικα

Εναρκτήρια Συνέλευση Για Την «Πλατφόρμα Διαλόγου Για Την Αυτοδιοίκηση» Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εναρκτήρια Συνέλευση Για Την «Πλατφόρμα Διαλόγου Για Την Αυτοδιοίκηση» Στην Ηλιούπολη

Την πρώτη της συνέλευση θα πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη 5/4/23 η «Πλατφόρμα Διαλόγου Για Την Αυτοδιοίκηση Στην Ηλιούπολη», με τους ιθύνοντες να εκτιμάται πως θα δώσουν το στίγμα των πολιτικών προθέσεών τους.

Η πλατφόρμα γεννήθηκε από ανθρώπους της αριστεράς στην Ηλιούπολη, με την συντριπτική πλειονότητα των δημιουργών της να προέρχονται από τη δημοτική κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», από την οποία προσφάτως αποχώρησαν με μια πολύκροτη επιστολή. Στην πλατφόρμα συμμετέχουν και μέλη της σημερινής δημοτικής αρχής του Δήμου Ηλιούπολης, όπως οι αντιδήμαρχοι Φώτης Χρυσουλάκης και Αποστόλης Στασινόπουλος, οι οποίοι είναι ενεργά κομματικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επίσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αποστόλης Κονδυλης και Δημήτρης Ασβεστάς.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση καλέσματος στην εκδήλωση «Το πρόγραμμα της Πλατφόρμας έχει προοδευτικό και ριζοσπαστικό πρόσημο. Δεν είναι στατικό, αλλά αντιθέτως αποτελεί μία συνεχή, ανοιχτή, δυναμική και διαδραστική διαδικασία.

«Η Αριστερά και ο Προοδευτικός κόσμος οφείλουν να αφήσουν πίσω τους τις παθογένειες του παρελθόντος και τον απομονωτισμό, προσφέροντας την ευκαιρία σε όλες και όλους να αποτελέσουν μέρος της αλλαγής που θέλουμε να δούμε», καταλήγει το κάλεσμα.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου «Κώστας Κονδύλης» του Δημαρχείου Ηλιούπολης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ