Facebook Pixel

Επικαιροτητα

«Ενωμένοι Για Την Ηλιούπολη»: Αλλάζει Ονομασία Η Παράταξη Του Δημάρχου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«Ενωμένοι Για Την Ηλιούπολη»: Αλλάζει Ονομασία Η Παράταξη Του Δημάρχου Ηλιούπολης

Σε αλλαγή ονομασίας προχωρά η παράταξη του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη, μετά από σειρά συσκέψεων που είχε με στενούς του συνεργάτες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η παράταξη «Ηλιούπολοι Μαζί» μετονομάζεται σε «Ενωμένοι Για Την Ηλιούπολη», με τα αποκαλυπτήρια να γίνονται σήμερα σε ευρεία συνάντηση με υποψηφίους και στελέχη της παράταξης στο Δημαρχείο. O Δήμαρχος Ηλιούπολης φαίνεται πως αποφασίζει ολική ανανέωση στον δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, ενώ σε 2 εβδομάδες θα πραγματοποιήσει την παρουσίαση 80 υποψηφίων του στο ανοικτό δημοτικό θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής». Τα αποκαλυπτήρια του νέου ονόματος και του νέου λογοτύπου έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από υποψήφιο του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη.

Η αλλαγή ονομασίας έχει προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό της παράταξης του Δημάρχου, καθώς η νέα ονομασία φαίνεται πως είναι ο λόγος αποχώρησης των στελεχών του ΕΝΑΚ από τη συνδιοίκηση, μετά από 4 χρόνια κοινής πορείας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “«Ενωμένοι Για Την Ηλιούπολη»: Αλλάζει Ονομασία Η Παράταξη Του Δημάρχου Ηλιούπολης
  1. Ο/Η Ηλιας λέει:

    Μπράβο μπράβο παίρνω 490 ευρώ το μήνα από εσένα θα κερδίσω το μηδέν ευχαριστώ πολύ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ