Facebook Pixel

Δημοτικα

Αποχωρεί Από Τη Δημοτική Αρχή Η Παράταξη «ΕΝΑΚ» Του Δημήτρη Πανταζόπουλου

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του ΕΝΑΚ με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης – Παραιτήθηκε από αντιπόεδρος του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης ο Δημήτρης Πανταζοπουλος

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αποχωρεί Από Τη Δημοτική Αρχή Η Παράταξη «ΕΝΑΚ» Του Δημήτρη Πανταζόπουλου

Σημαντικές προεκλογικές εξελίξεις σημειώνονται στα δημοτικά τεκταινόμενα μετά την διαφαινόμενη αλλαγή ονόματος της παράταξης του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη, καθώς η κίνηση αυτή προκάλεσε την αποχώρηση όλων των στελεχών του ΕΝΑΚ, το οποίο συνεργαζόταν με τον Δήμαρχο τα τελευταία 4 χρόνια.

Όπως φαίνεται, η επικείμενη αφαίρεση του ονόματος του ΕΝΑΚ από την ονομασία της παράταξης του Δημάρχου (ήταν Ηλιούπολοι Μαζί – ΕΝΑΚ), προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στα στελέχη της παράταξης του Δημήτρη Πανταζόπουλου, τα οποία μετά από διευρυμένη σύσκεψη αποφάσισαν την αποχώρηση από τη δημοτική αρχή.

O κ. Πανταζόπουλος, με εκτενή, δημόσια επιστολή του παραθέτει τους λόγους παραίτησής του από τη θέση του αντιπροέδρου του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης, όπου βρισκόταν επί 10 μήνες ως διοικητικός εταίρος του Δημάρχου, κάνοντας λόγο για «αναξιοποίητες ευκαιρίες».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση του Δημήτρη Πανταζόπουλου: «Κύριε Δήμαρχε, τον Ιούνιο του 2019 οι Ηλιουπολίτες έκαναν την απόλυτη ανατροπή και παράλληλα μας έδωσαν την ευκαιρία αλλά και την εντολή για ένα δημοκρατικό, συνεργατικό και ανθρώπινο Δήμο. Υποσχεθήκαμε μια πόλη καθαρή και πράσινη, φιλική και ασφαλή, ανθρώπινη και διακριτή. Κύριε Δήμαρχε, δεν καταφέραμε να ενώσουμε τις δυνάμεις και τις προτάσεις μας. Δεν υλοποιήσαμε όσα υποσχεθήκαμε. Δεν αφήσαμε το χνάρι της αλλαγής και της δημιουργίας στην καθημερινότητα και την λειτουργία της πόλης».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ