Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Eπιτροπή Γονέων Παιδικών Σταθμών Ηλιούπολης: «Καμία Υποβάθμιση Στο Διατροφολόγιο Των Παιδιών Μας»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Eπιτροπή Γονέων Παιδικών Σταθμών Ηλιούπολης: «Καμία Υποβάθμιση Στο Διατροφολόγιο Των Παιδιών Μας»

Δημόσια επιστολή προς κάθε αρμόδιο έστειλαν γονείς παιδιών που φιλοξενούνται στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ηλιούπολης, ζητώντας άμεσες πρωτοβουλίες για το ζήτημα του διατροφολογίου των παιδιών τους στις δημοτικές δομές.

Όπως αναφέρει η επιστολή που απέστειλαν στο ilioupolinews «Τις δύο τελευταίες εβδομάδες οι γονείς στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας, βλέπουμε με ανησυχία και οργή την υποβάθμιση του διατροφολογίου των παιδιών μας, καθώς απουσιάζει παντελώς από το μεσημεριανό γεύμα το μοσχάρι. Στα ερωτήματα των γονιών και σε σχετική ενημέρωση σε παιδικό σταθμό πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει ζήτημα με τον προμηθευτή, καθώς παραδίδει κρέας κατώτερης ποιότητας από αυτό που ορίζεται από τις οδηγίες και που αρμόζει να καταναλώνουν βρέφη και νήπια. Προς τιμήν τους οι εργαζόμενοι στις δομές προσχολικής αγωγής του Δήμου μας δεν βάζουν στο ζύγι την υγεία και την ομαλή ανάπτυξη των παιδιών και ζητούν άμεσα να λυθεί το ζήτημα.

Οι γονείς, στην επιστολή τους αναφέρουν πως «η Δημοτική Αρχή έχει τεράστιες ευθύνες για το ζήτημα» ενώ ο πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ, με δηλώσεις του στο ilioupolinews.gr κάνει σαφές πως το πρόβλημα έχει λυθεί και από την προσεχή Δευτέρα το κρέας θα ενταχθεί ξανά στο διατροφολόγιο των παιδιών.

Οι γονείς θα δώσουν το «παρών» στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να ακούσουν τις τελευταίες εξελίξεις επί του ζητήματος.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ