Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κώστας Καλούδης: «Δεν Κινδύνευσε Κανένα Παιδί Από Τρόφιμα Στους Βρεφονηπιακούς Του Δήμου Ηλιούπολης»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κώστας Καλούδης: «Δεν Κινδύνευσε Κανένα Παιδί Από Τρόφιμα Στους Βρεφονηπιακούς Του Δήμου Ηλιούπολης»

Απάντηση στην ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων για αποστολή ακατάλληλων τροφίμων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου έδωσε ο πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ Κώστας Καλούδης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του το ilioupolinews.gr.

Aπαντώντας στις καταγγελίες του ΣΕΔΗ, ο κ. Καλούδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν κινδύνευσε κανένα απολύτως παιδί από τα τρόφιμα που εστάλησαν, γιατί πολύ απλά κάναμε τη δουλειά μας και τα επιστρέψαμε ως απαράδεκτα. Μάλιστα, επικοινωνήσαμε με τον προμηθευτή και του θέσαμε ως όρο για τη συνέχιση της συνεργασίας μας την αλλαγή προμηθευτή κρέατος, ώστε να λαμβάνουμε τη μέγιστη δυνατή ποιότητα για τα παιδιά μας. Ο προμηθευτής συμφώνησε και έχει ήδη δρομολογηθεί η αποστολή κρέατος σε όλες τις μονάδες από την προσεχή Δευτέρα».

Απαντώντας στο ερώτημα του ilioupolinews.gr για την απουσία τεχνολόγου τροφίμων ο οποίος είναι αρμόδιος για τον έλεγχο της ποιότητας των τροφίμων που παραλαμβάνει ο Δήμος, ο κ. Καλούδης προσέθεσε: Είχαμε προετοιμάσει τη διαδικασία πρόσληψης, ωστόσο το αίτημα του Δήμου απορρίφθηκε».

Διαβάστε την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ