Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέες Απειλές Ρουβίκωνα Κατά Βαλασόπουλου: “Είσαι Επικηρυγμένος, ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ”

Σε νέες απειλές, αυτή τη φορά μέσω social media προέβη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Νέες Απειλές Ρουβίκωνα Κατά Βαλασόπουλου: “Είσαι Επικηρυγμένος, ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ”

Σε νέες απειλές, αυτή τη φορά μέσω social media προέβη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Ο κ. Γιώργος Καλαϊτζίδης, που στο παρελθόν έχει παρουσιαστεί ως ηγετική μορφή της αναρχικής ομάδας, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απειλεί ευθέως τον Δήμαρχο Ηλιούπολης, με σαφή αναφορά για επιστροφή των μελών του Ρουβίκωνα στο Δημαρχείο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

5 σχόλια στο άρθρο “Νέες Απειλές Ρουβίκωνα Κατά Βαλασόπουλου: “Είσαι Επικηρυγμένος, ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ”
  1. Ο/Η Constantinos λέει:

    Όταν μιλάει…Ο δήμαρχος αναβαθμίζεται τις προηγούμενες ώρες και ο χώρος.. Έτσι και προχθές έγιναν …και διαγράμμιση όμως ΜΟΝΟ στο κάτω μέρος της πλατείας ΠΑΡΑΘΥΡΑ…ΔΙΟΤΙ στην πάνω μεριά της πλατείας οι άνθρωποι για να περάσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο δεν περπατάνε…ΠΕΤΑΝΕ

  2. Ο/Η ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ λέει:

    Η ΛΕΞΗ ΑΝΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΗ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ? ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΡΧΗΣ? ΟΞΥΜΟΡΟ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ.
    ΕΝ ΤΕΛΕΙ ……ΕΝΑ ΑΣΚΕΡΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΘΟΡΥΒΟ , ΦΑΣΑΡΙΑ, ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

  3. Ο/Η Κωστας λέει:

    Πσς μη ΕΛΛΗΝ Βαρβαρος….και οι ΡΩΜΑΙΟΙ πριν εκπολιτιστουν απο τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ηταν βαρβαροι….

  4. Ο/Η Κωστας λέει:

    Και η ΚΑΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ..Ειναι ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ….ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΣΩΣ ωρισμενων δυναμεων διπλα στον ΔΗΜΑΡΧΟ….Ισως να παιζει και αυτο…ΕΠΕΙΔΗ ολα παιζουν..ισως παιζει και η ενατη φαλαγγα..λεω εγω ΙΣΩΣ ..κατω και πανω απο το τραπεζι το παοχνιδο της εξουσιας ειναι ΧΟΝΤΡΟ…

  5. Ο/Η Κωστας λέει:

    Ρουβικωνας……..ΜΠΡΑΒΟ ωραιες ιδεες για ενα ΚΑΛΥΤΕΡΟ μελλον των παιδιων μας..ενα μελον που απεναντι στην πολιτικη βια…ασκεις σωματικη βια…ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΧΑΡΩ ΙΔΕΕΣ…Και δεν μου λετε ρε παιδια ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο νεος κοσμος που θελετε …της τρομοκρατιας και οχι της ΑΞΙΟ ΚΡΑΤΙΑΣ…ΕΛΕΟΣ …και ενα ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΟΝΑΝ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ..ΨΗΦΙΣΤΕ ρουβικωνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ