Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Η Στιγμή Της Εισβολής Του Ρουβίκωνα Στο Δημαρχείο Ηλιούπολης (VIDEO)

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Ρουβίκωνας βίντεο από τη σημερινή εισβολή των μελών του στο Δημαρχείο Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Η Στιγμή Της Εισβολής Του Ρουβίκωνα Στο Δημαρχείο Ηλιούπολης (VIDEO)

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Ρουβίκωνας βίντεο από τη σημερινή εισβολή των μελών του στο Δημαρχείο Ηλιούπολης.

Nωρίς σήμερα το πρωί, 10 μέλη της αναρχικής συλλογικότητας εισέβαλαν στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, προπηλακίζοντας συνεργάτες του Δημάρχου. Στο video απεικονίζεται η εισβολή στο γραφείο του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου και η προσπάθεια του να τους αποτρέψει από επίθεση στους συνεργάτες του.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε αργότερα ο Ρουβίκωνας, η εισβολή έγινε με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό εργατικού ατυχήματος στο γκαράζ του Δήμου Ηλιούπολης.

Δείτε το video:

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

5 σχόλια στο άρθρο “Η Στιγμή Της Εισβολής Του Ρουβίκωνα Στο Δημαρχείο Ηλιούπολης (VIDEO)
  1. Ο/Η Νικος λέει:

    Οι τιμωροί!!!Με τι ανοχή???

  2. Ο/Η ΤΤ λέει:

    Ναι ο Βαλασοπουλος ειναι αυταρχικος, ναι δεν κάνει για δημαρχος, τουτοι εδω ομως ειναι κατσιαπλαδες και αλητες. Τελικα οπου του αριστερου δεν του βγαινει το σεναριο τραμπουκιζει. Και δεν λογαριαζει τιποτα μπροστα στην ανηθικοτητα του.με τετοιο τροπο που και δικιο να εχει το χανει. Αυτα ειναι τα ζωντοβολα του Ρουβικωνα

  3. Ο/Η Κωστας λέει:

    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας εκπροσωπει το ονομα ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ..που ειναι συνωνυμο εμφυλιου πολεμου…θανατου μεταξυ αδελφων..μη τηρηση του νομου..συνωνυμο της τοτε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ…..ΘΑ τρελλαθω ειστε Α?πιθανοι.

  4. Ο/Η Κωστας λέει:

    Να προσεχετε ….το μικρα ποταμακια….εκει αντεχετε να περνατε και να ΜΗΝ ΤΗΡΕΙΤΕ τον νομο….στα μεγαλα ποταμια καταλαβαινετε τι εννοω ΚΟΛΛΟΝΕΤΕ…ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ η διαβαση εγινε για την ΤΕΛΙΚΗ Επικρατηση την τελικη μαχη…εδω παιξατε πετροπολεμο ..Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ..εχετε τα π…..α να δωσετε τηνΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ με αυτους που διοικουν ..και οχι με αυτους που ειναι υποχειρια…ΑΙΝΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ…ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ..ΑΛΛΑ ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ..λιγοι εναντια σε πολλους και οχι ΠΟΛΛΟΙ εναντια σε ΕΝΑΝ….ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ

  5. Ο/Η ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ λέει:

    Μετά κι απο αυτό το βίντεο κάνει μπαμ ποιος τους χαρτζιλίκωσε για να σκάσουν σήμερα στο Δημαρχείο οι άπλυτοι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ