Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παράταξη ΗλιουπΌλοι Μαζί: “Καταδικαστέα Η Χθεσινή Δράση Στο Δημαρχείο”

Ανακοίνωση με αφορμή τη χθεσινή εισβολή του Ρουβίκωνα στο Δημαρχείο Ηλιούπολης εξέδωσε η παράταξη “Ηλιουπόλοι Μαζί”.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Παράταξη ΗλιουπΌλοι Μαζί: “Καταδικαστέα Η Χθεσινή Δράση Στο Δημαρχείο”

Ανακοίνωση με αφορμή τη χθεσινή εισβολή του Ρουβίκωνα στο Δημαρχείο Ηλιούπολης εξέδωσε η παράταξη “Ηλιουπόλοι Μαζί”.

Η ανακοίνωση ξεκινάει με την ρήση “Μην πέφτεις από τα σύννεφα, όταν οι μάσκες πέφτουν !!!“, καταδικάζοντας την χθεσινή εισβολή στο Δημαρχείο, αφήνοντας ώστόσο αιχμές για την στάση του Δημάρχου, με την χαρακτηριστική φράση “Ζορό και Ρομπέν των δασών είναι συμπαθητικοί χαρακτήρες στα παιδικά παραμύθια“.

“Οι σκηνές, που όλοι είδαμε, σχεδόν πάντα οδηγούν στην απομάκρυνση του μέσου πολίτη από τα κοινά, λόγω φόβου ή αποστροφής”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, ενώ συμπληρώνει πως “προσφέρουν την ευκαιρία σε παλαιάς κοπής λαϊκιστές να παριστάνουν τους αντιστασιακούς «ήρωες» του λαού, βγάζοντας ευκαιριακούς λόγους, για την αγάπη τους προς την Δημοκρατία, τους εργαζόμενους, τις τέλειες συνθήκες δουλειάς και αμοιβής τους, τις εγκρίσεις κονδυλίων συντήρησης και άλλα τέτοια ωραία λόγια“.

Αναλυτικά, ολόκληρη η ανακοίνωση της παράταξης: 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

7 σχόλια στο άρθρο “Παράταξη ΗλιουπΌλοι Μαζί: “Καταδικαστέα Η Χθεσινή Δράση Στο Δημαρχείο”
  1. Ο/Η Κωστας λέει:

    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΕΝΑ….ΕΛΕΟΣ..ΚΑΤΑΝΤΙΑ..ΚΑΤΑΝΤΙΑ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΝΗ ΟΔΕΥΣΗΣ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΛΟ.

  2. Ο/Η Κωστας λέει:

    Πηγε να μιλησει ο δημαρχος στην πλατεια ΠΑΡΑΘΥΡΑ..ΑΓ.ΜΑΥΡΑ και απο το πρωι εκεινης της μερας μερικοι υπαλληλοι του δημου ΕΒΑΨΑΝ την διαβαση πεζων….μονο στο κατω τμημα της πλατειας…επι της ΟΔΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ…ΣΤΟ πανω τμημα επι της ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ οι συμπολιτες μας…ΠΕΤΑΝΕ…..

  3. Ο/Η Κωστας λέει:

    Μερικοι ….ΔΗΜΟΣΙΟΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΙ….ΕΧΟΥΝ αποψη ..θελουν και ψηφο..ΕΛΕΟΣ..βγηκαν και στην ζητιανια ψηφων πρωην υψηλα ισταμενοι του ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ καθονταν…επιναν..διοικουσαν απο τα καφε της πολης μας και ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ….ΕΞΩ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΠΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ…ΕΞΩ.

  4. Ο/Η ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ λέει:

    Μην βιάζεστε να το κουκουλώσετε… Θα μάθουμε πολύ σύντομα από ποιόν πήραν την εντολή οι συγκεκριμένοι άπλυτοι για να εισβάλουν με αυτό τον τρόπο στο Δημαρχείο…
    Αν και με τις μέχρι τώρα αντιδράσεις είναι ηλίου φαεινότερον ποιος τους χαρτζιλίκωσε…

  5. Ο/Η Γιώργος Μπαλτάς λέει:

    ο κ. Τζανακόπουλος, αναφερόμενος στο γεγονός θα μπορούσε να πει: «έγινε μια ακτιβιστική ενέργεια, η Αστυνομία έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει, και δεν υπάρχει νόημα στο να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο ζήτημα».

  6. Ο/Η Κωστας λέει:

    Ζορρο…ρομπεν των δασων…ρΟΥΒΙκωνας……ΕΛΕΟΣ με την κλασικη λογοτεχνια…δεν υπαρχει κατι σε ΕΛΛΑΔΑ….δεν εχουμε προτυπα ΕΛΛΗΝΩΝ…..ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ…

  7. Ο/Η ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ λέει:

    Είστε τραγέλαφος… Με αυτό το κείμενο καταδικάσατε εσείς τη χθεσινή εισβολή των απλύτων???
    Ντροπή σας που θέλετε να λέγεστε και δημοκράτες τρομάρα σας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ