Facebook Pixel

Δημοτικα

Χατζηδάκης: «Κατέρρευσαν Οι Συκοφαντίες Ψυρρόπουλου Για Τα Οικονομικά Του Δήμου Ηλιούπολης»

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Χατζηδάκης: «Κατέρρευσαν Οι Συκοφαντίες Ψυρρόπουλου Για Τα Οικονομικά Του Δήμου Ηλιούπολης»

Σκληρή ανακοίνωση κατά του νυν Δημάρχου Ηλιούπολης εξαπέλυσε ο Γιώργος Χατζηδάκης, με αφορμή την οικονομική κατάσταση του Δήμου.

Ο τέως Δήμαρχος κάνει λόγο για «συκοφαντίες που κατέρρευσαν» με αφορμή την ρητορική του νυν Δημάρχου για κακοδιαχείριση των οικονομικών του Δήμου από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων του, ο κ. Ψυρρόπουλος κατηγορεί τον τέως Δήμαρχο για την οικονομική κατάσταση που παρέλαβε, με τον κ. Χατζηδάκη να επισημαίνει πως η μείωση των ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου οφείλονταν στην αύξηση του ενεργειακού κόστους και στις μισθοδοσίες των συμβασιούχων «COVID-19», με τον κ. Ψυρρόπουλο να απορρίπτει τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς.

Η κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών «αναθερμάνθηκε» με αφορμή την επιστολή που έστειλε ο Δήμαρχος στον αναπληρωτή υπουργό εσωτερικών κ. Λιβάνιο, με την οποία ζητά έκτακτη χρηματοδότηση για την κάλυψη της μισθοδοσίας των συμβασιούχων.

«Όσα επικαλείται ο κ. Ψυρρόπουλος δεν χωρούν αμφισβήτηση. Αναγκάστηκε να παραδεχτεί με τον πλέον επίσημο τρόπο την πραγματικότητα που όλοι γνωρίζαμε. Πως τα ταμειακά υπόλοιπα του Δήμου τα τελευταία χρόνια μειώθηκαν λόγω των υπέρογκων αυξήσεων στο ρεύμα, τα καύσιμα, τα απορρίμματα αλλά και στην υγειονομική διαχείριση της πανδημικής κρίσης. Μία κατάσταση που συναντάται στους περισσότερους Δήμους της χώρας. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που με την ίδια ευκολία που συκοφαντεί τους αντιπάλους του, με την ίδια ευκολία και χωρίς αιδώ παραδέχεται σήμερα στην επιστολή του πως το κεντρικό κράτος θα έπρεπε να επιχορηγεί από το 2021 τους μισθούς των συμβασιούχων μία δαπάνη που αγγίζει τα 2.100.000 ευρώ ετησίως», αναφέρει ο κ. Χατζηδάκης στην ανακοίνωση του.

Η ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου προσθέτει: «Η δημόσια επιστολή του κ. Ψυρρόπουλου προς τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Λιβάνιο αποκάλυψε με ολοφάνερο τρόπο τη συντονισμένη επιχείρηση λάσπης και κατασυκοφάντησης που έχουν εξαπολύσει εναντίον μας, τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και η παράταξή του. Αφού δηλητηρίασε με τοξικές και ψευδείς ανακοινώσεις τους δημότες της Ηλιούπολης για δήθεν κακοδιαχείριση και ζημίες στα οικονομικά του Δήμου, αφού έσπειρε την πόλωση από άκρη σε άκρη στην τοπική κοινωνία σε ολόκληρη την προεκλογική περίοδο με μοναδικό στόχο να αναρριχηθεί στην εξουσία με κάθε κόστος, έφτασε πλέον στη δύσκολη θέση να παραδεχτεί δημόσια και φανερά πως όσα υπερασπιζόμασταν όλη αυτή την περίοδο ήταν αληθή και κρυστάλλινα».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Χατζηδάκης: «Κατέρρευσαν Οι Συκοφαντίες Ψυρρόπουλου Για Τα Οικονομικά Του Δήμου Ηλιούπολης»
  1. Ο/Η simos λέει:

    Αν είναι έτσι τότε παρέλκει ο λόγος ανάθεσης ελέγχου σε ελεγκτική εταιρία από τον κ. Ψυρρόπουλο, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
    Σε αντίθετη περίπτωση θα την πληρώσει από την τσέπη του. Τέρμα οι σπατάλες με τα χρήματα των Δημοτών.
    Υπάρχει και Εισαγγελέας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ