Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Γιώργος Χατζηδάκης: «Παραδώσαμε Τον Δήμο Ηλιούπολης Οικονομικά Ισχυρό Και Θωρακισμένο»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Γιώργος Χατζηδάκης: «Παραδώσαμε Τον Δήμο Ηλιούπολης Οικονομικά Ισχυρό Και Θωρακισμένο»

Απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση δίνει ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, παρουσιάζοντας στοιχεία από την οικονομική διαχείριση κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενωμένοι Για Την Ηλιούπολη» παραθέτει μια σειρά από οικονομικά στοιχεία, τα οποία αποτυπώνουν τις δραματικές αυξήσεις στα έξοδα του Δήμου κατά την προηγούμενη τετραετία, κυρίως λόγω της μισθοδοσίας του έκτακτου προσωπικού COVID, της αύξησης στις τιμές της ενέργειας και της αύξησης στα τέλη ταφής απορριμάτων. Παρά την άυξηση του κόστους, ο κ. Χατζηδάκης παρέδωσε «ταμείο» ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

420962633 861514232650098 4013671847702220182 n Γιώργος Χατζηδάκης: «Παραδώσαμε Τον Δήμο Ηλιούπολης Οικονομικά Ισχυρό Και Θωρακισμένο»
Από την ανάρτηση του πρώην Δημάρχου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως μαρτυρούν τα στοιχεία, o Δήμος είναι οικονομικά βιώσιμος, γεγονός που επιβεβαίωσε ο ορκωτός ελεγκτής σε προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο ίδιος ο κ. Χατζηδάκης, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Δήμος Ηλιούπολης παραμένει οικονομικά ισχυρός και ασφαλής όπως επιβεβαίωσαν πρόσφατα και οι ορκωτοί λογιστές του Δήμου στην έκθεση τους για τον ισολογισμό του 2022», κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στα δημοτικά τέλη, τα οποία επί των ημερών του μειώθηκαν κατά 9%.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Γιώργος Χατζηδάκης: «Παραδώσαμε Τον Δήμο Ηλιούπολης Οικονομικά Ισχυρό Και Θωρακισμένο»
  1. Ο/Η Apostolos Alexatos λέει:

    Το ίδιο ακριβώς αισθάνονται και οι κάτοικοι της οδού Κουντουριώτου δίπλα από το Δημαρχείο σχετικά με την καθαριότητα τους κάδους απορριμμάτων την ηχορύπανση και τις θέσεις πάρκινγκ, αδιαφόρησε παντελώς.

  2. Ο/Η Ξενάκης Πέτρος λέει:

    Φίλε ήσουν ένας δήμαρχος αδιάφορος που δεν σου κάηκε καρφί ποτέ . Όσες φορές σε καλέσαμε να σου κάνουμε παράπονα μας έγραψες στα παλιά σου τα παπούτσια . Ακόμα και τις εορτές έβαλες δυό λαμπάκια σε κανά δυό δρόμους για τα μάτια του κόσμου , ουσιαστικά άφησες την Ηλιούπολη αστόλιστη γιατί δεν σε ψηφίσαμε , πάρε τα μούτρα σου να ξαναβάλει ύοψηφιότητα. Ήσουν ακατάλληλος για δήμαρχος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ