Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στην Ηλιούπολη Ο Νίκος Ανδρουλάκης (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στην Ηλιούπολη Ο Νίκος Ανδρουλάκης (ΦΩΤΟ)

Στην Ηλιούπολη βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας ενόψει ευρωεκλογών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε σε φίλους και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ στην Ηλιούπολη, στο γνωστό cafe «Λούκουμος» στην πλατεία Φλέμινγκ, δίνοντας μήνυμα ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε για ανάγκη ξεκάθαρου μηνύματος στην κάλπη, εξαπολύοντας πυρά στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τόσο για το ζήτημα των υποκλοπών, όσο και για το θέμα της ακρίβειας. «Η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει τα μικρομεσαία νοικοκυριά στο έλεος τους ενώ τα ολιγοπώλια καρπώνονται τα υπερκέρδη υπό την ανοχή της». Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και στον κ. Κασσελάκη κάνοντας λόγο για «αντιπολίτευση lifestyle που ευνοεί τον κ. Μητσοτάκη».

Ο κ. Ανδρουλάκης, μετά το πέρας της ομιλίας του περπάτησε με συνεργάτες του στη λεωφόρο Ειρήνης όπου συνομίλησε με επιχειρηματίες και πολίτες, ενώ μαζί του ήταν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος, Ηλιουπολίτες αιρετοί, μεταξύ των οποίων οι Μαρίνος Μπασούρης, Γιάννης Αντζινάς, Έλενα Καπίρη και Γιάννης Πούλος, καθώς και στελέχη της τοπικής και νομαρχιακής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ