Facebook Pixel

Επικαιροτητα

«Χρυσό» Βαθμό Στη Νίκαια Η Ηλιούπολη, 2-2 Με Τον Ιωνικό

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«Χρυσό» Βαθμό Στη Νίκαια Η Ηλιούπολη, 2-2 Με Τον Ιωνικό

Ένα συγκλονιστικό ματς πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης Νίκαιας, με την Ηλιούπολη να παίρνει χρυσό βαθμό στην πιο «καυτή» έδρα της SL2, μένοντας στο 2-2 με τον Ιωνικό.

Παρά το γεγονός οτι η Ηλιούπολη βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Ηλιούπολη έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο μέρος και «γύρισε» το ματς σε 5 λεπτά, με τους Παντελίδη και Μπουσάι να σημειώνουν το 1-2 μέσα στα πρώτα 15 λεπτά του β΄ ημιχρόνου. Μάλιστα, ο Πολίτης απέκρουσε πέναλτι του Ιωνικού στο 70, ωστόσο ο Dauda κατάφερε να ισοφαρίσει στο 80′.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ηλιούπολη στέρησε πολύτιμους βαθμούς από τον Ιωνικό που βλέπει την υπόθεση «άνοδος» να απομακρύνεται, και πλησιάζει ακόμα περισσότερο στη 2η θέση, έχοντας πλέον 25 βαθμούς. Σημειώνεται οτι στο ματς σημειώθηκαν ουκ ολίγες φορές εντάσεις, με τον διαιτητή να δείχνει 14 κίτρινες και απευθείας κόκκινες κάρτες σε ποδοσφαιριστές και αξιωματούχους των δύο ομάδων.

Oι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Ιωνικός (Σπανός): Γκέλιος, Τασούλης, Σαλίνας, Οικονομίδης (72′ Ντάουντα), Γιακουμάκης, Γκοράνοφ, Γκίνη (72′ Λινάρδος), Σόουζα, Γκαρντάφσκι, Ζάχαβι (86′ Δρίτσας), Ροντρίγκεζ.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Πολίτης, Μπουσάι (88′ Μπάρμπαρο), Τοπάλ, Ασίγκμπα, Ανδρέου (54′ Λατίνοβιτς), Κρέτση, Γκοτσούλιας, Βασιλούδης (71′ Τσαφταρίδης), Βενάρδος, Γιάννου, Παντελίδης (88′ Άντο).

Mετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό, η βαθμολογία των playoffs διαμορφώνεται ως εξής:

Αthens Kallithea: 31 βαθμοί
Χανιά: 28 βαθμοί
Ηλιούπολη: 25 βαθμοί

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ