Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δυναμική Διαμαρτυρία Πολιτών Κατά Των Αυθαιρεσιών Στον Απ. Παύλο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δυναμική Διαμαρτυρία Πολιτών Κατά Των Αυθαιρεσιών Στον Απ. Παύλο Ηλιούπολης

Την έντονη αντίδραση τους στις ενέργειες των ιθυνόντων του Ι.Ν Αποστόλου Παύλου στην Ηλιούπολη εξέφρασαν με κινητοποίηση που πραγματοποιήσαν κάτοικοι, φορείς και δημοτικές παρατάξεις της πόλης.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 24/10, πολλοί περίοικοι και κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν την πλήρη εναντίωση τους στις ενέργειες του προϊστάμενου του ναού, ο οποίος έχει τοποθετήσει εδώ και μήνες μπάρα ελεγχόμενης κυκλοφορίας στον περίβολο του ναού.

ap pavlos 01 Δυναμική Διαμαρτυρία Πολιτών Κατά Των Αυθαιρεσιών Στον Απ. Παύλο Ηλιούπολης

Παρά την καταδικαστική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, ο ιερέας εμφανίζεται ανυποχώρητος, μην επιτρέποντας την ελεύθερη πρόσβαση στους πολίτες, σε μία έκταση που θεωρείται δια νόμου δασική, γεγονός που προκαλεί έντονες τοπικές αντιδράσεις. Μάλιστα, πρόσφατα εξαπέλυσε κήρυγμα μίσους κατά των τοπικών αιρετών που ψήφισαν πως η τοποθέτηση της μπάρας είναι παράνομη και αυθαίρετη.

Στήριξη Από Τις Τοπικές Παρατάξεις

Την πλήρη αντίθεση τους στις ενέργειες του ιερέα εξέφρασαν τόσο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Παναγιώτης Βιδάλης, όσο και οι επικεφαλής των παρατάξεων που βρέθηκαν στη διαμαρτυρία των κατοίκων. Ο Στάθης Ψυρρόπουλος από την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη», ο Τάσος Ευσταθίου από την παράταξη «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», ο Δημήτρης Ασβεστάς από την παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», η Τασία Τσατσούλη από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» και ο Γιώργος Σόφης από την «Αριστερή Πρωτοβουλία» κατέστησαν σαφές πως οι αυθαιρεσίες δεν θα γίνουν αποδεκτές και πως το δημοτικό συμβούλιο έχει προ πολλού καταδικάσει τις ενέργειες του ιερέα, ζητώντας την άμεση εφαρμογή της νομιμότητας και των αποφάσεων του δήμου.

Στην διαμαρτυρία ήταν παρόντες επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Κοκοτίνης, Χρήστος Καλαρρύτης, Γιάννης Χιωτέλης, Παναγιώτης Καρανδρέας και Δημήτρης Ταμβάκος.

Όπως τόνισαν τα μέλη της επιτροπής κατοίκων που έχει συγκροτηθεί, οι κινητοποίησες θα συνεχιστούν μέχρι να να απομακρυνθεί η αυθαίρετη μπάρα από το σημείο.

Μπορείτε να διαβάσετε εκτενή αρθρογραφία για την υπόθεση, στους παρακάτω συνδέσμους:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ