Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Υπόθεση Απ. Παύλου: Η Μπάρα Επανήλθε «Κάτω Από Τη Μύτη» Των Αρμοδίων

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Υπόθεση Απ. Παύλου: Η Μπάρα Επανήλθε «Κάτω Από Τη Μύτη» Των Αρμοδίων

Εξελίξεων συνέχεια στον Ιερό Ναό του Απόστολου Παύλου στην Ηλιούπολη, καθώς, μετά την απομάκρυνση της μπάρας ελεγχόμενης κυκλοφορίας στο σημείο, οι ιθύνοντες του Ναού τοποθέτησαν εκ νέου, καινούρια μπάρα η οποία λειτουργεί κανονικά.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις των περιοίκων για τις ενέργειες του ιερέα και την σαφή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την απομάκρυνση της μπάρας ελεγχόμενης κυκλοφορίας, το διαχωριστικό επανατοποθετήθηκε «κάτω από τη μύτη» των τοπικών αρχών και του δασαρχείου, το οποίο μέχρι στιγμής τηρεί «σιγή ιχθύος».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάτοικοι είναι οργισμένοι από τις ενέργειες του ιερέα και η επιτροπή κατοίκων που συγκροτήθηκε πριν λίγες εβδομάδες ετοιμάζει μεγάλες κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις στο σημείο, προκειμένου να υπάρξει αποκατάσταση της νομιμότητας. Είχε προηγηθεί κήρυγμα «μίσους» από τον ιερέα, με ανεπίτρεπτες εκφράσεις κατά των τοπικών αιρετών, η οποία δυναμίτισε το κλίμα.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για την υπόθεση, εδώ και εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ