Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κήρυγμα Μίσους Από Ιερέα Κατά Δημοτικών Συμβούλων Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κήρυγμα Μίσους Από Ιερέα Κατά Δημοτικών Συμβούλων Στην Ηλιούπολη

Σε εκφράσεις που δεν αρμόζουν σε ιερωμένο προέβη ο ιερέας στον Ι.Ν Αποστόλου Παύλου στην Ηλιούπολη, με αφορμή την υπόθεση της μπάρας ελεγχόμενης κυκλοφορίας που είχε τοποθετηθεί αυθαίρετα στο προαύλιο του ναού.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν πολίτες που παρακολούθησαν την κυριακάτικη λειτουργία στον ναό και έπειτα από διπλή διασταύρωση των πληροφοριών, ο ιερέας εκστόμισε από άμβωνος εκφράσεις που δεν αρμόζουν στην ιδιότητα του, φτάνοντας στο σημείο να αναφέρει πως όσοι πάνε κόντρα στην θέληση του «θα τους βρει μεγάλο κακό γιατί ο θεός βλέπει».

«Δεν θα τους περάσει» επεσήμανε ο προϊστάμενος του Ι.Ν Αποστόλου Παύλου αναφερόμενος στην υπόθεση, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «βρωμιάρηδες» τους τοπικούς πολιτικούς που ψήφισαν υπερ της απομάκρυνσης της μπάρας ελεγχόμενης στάθμευσης.

Η υπόθεση του Απόστολου Παύλου έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις, με τους κατοίκους να συσπειρώνονται κατά των ενεργειών του ιερέα, δημιουργώντας επιτροπή πολιτών, ενώ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και σε θεσμικό επίπεδο.

Υπενθυμίζεται πως το δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης είχε χαρακτηρίσει παράνομη και αυθαίρετη την τοποθέτηση μπάρας ελεγχόμενης κυκλοφορίας στο σημείο, καθώς πρόκειται για δασική έκταση.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ