Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έρχονται Έλεγχοι Και Πρόστιμα Για Παράνομη Στάθμευση Στο Κέντρο Της Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έρχονται Έλεγχοι Και Πρόστιμα Για Παράνομη Στάθμευση Στο Κέντρο Της Ηλιούπολης

Οριστικό τέλος στο φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης φαίνεται πως σκοπεύει να βάλει η δημοτική αστυνομία στην Ηλιούπολη, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει να αυξάνει τους ελέγχους για την παράνομη στάθμευση.

Στόχος της δημοτικής αστυνομίας είναι να αποτρέψει την παράνομη στάθμευση τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις γειτονιές γύρω από την κεντρική πλατεία, με σκοπό να συνετίσει τους οδηγούς που παρανομούν. Άλλωστε, εδώ και καιρό έχουν πραγματοποιηθεί δράσεις ενημέρωσης, με τα στελέχη της δημοτικής αστυνομίας να προβαίνουν πάντα σε συστάσεις πριν την επιβολή προστίμου. Ωστόσο, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και έτσι θα υπάρξουν αυστηρότερα μέτρα για να αντιμετωπιστεί η άναρχη στάθμευση.

Στο «Στόχαστρο» Των Ελέγχων Τα Δίκυκλα Στα Πεζοδρόμια

Πρωταρχικό μέλημα του αντιδήμαρχου κ. Παναγιώτη Κόκλα, είναι να απελευθερωθούν τα πεζοδρόμια από τα δίκυκλα που παρκάρουν παράνομα επάνω σε αυτά, με τους δημοτικούς αστυνομικούς να έχουν εντολή να δείχνουν μηδενική ανοχή. Εκτός από τα δίκυκλα, στο «στόχαστρο» θα βρεθούν και τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα στην κεντρική πλατεία καθώς και όσα σταθμεύουν -έστω για λίγα λεπτά- μπροστά από ράμπα ΑμεΑ.

Στους ελέγχους που θα πραγματοποιηθούν θα συμβάλλουν και οι αισθητήρες ανίχνευσης παρκαρίσματος που τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης, στέλνοντας σήμα στη δημοτική αστυνομία κάθε φορά που κάποιος παρκάρει παράνομα στις συγκεκριμένες τοποθεσίες.

Η επιχείρηση απελευθέρωσης των δημόσιων χώρων από παράνομα σταθμευμένα οχήματα βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες ημέρες και ήδη έχουν επιβληθεί τα πρώτα πρόστιμα. Όσο για τις «ενστάσεις» αυτές φαίνεται πως απορρίπτονται από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου στην συντριπτική τους πλειονότητα, καθώς οι αιρετοί της πόλης -ανεξαρτήτως παράταξης- συμφωνούν με τη μηδενική ανοχή σε φαινόμενα παράνομης στάθμευσης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Έρχονται Έλεγχοι Και Πρόστιμα Για Παράνομη Στάθμευση Στο Κέντρο Της Ηλιούπολης
  1. Ο/Η Αναστασιος λέει:

    Σκοπός να μην είναι η τιμωρία άλλα η εξυπηρετήσει του πολίτη να φτιάξει υπόγεια αυτόματα παρκιν πρώτα και μετά να έχει την απαίτηση να κάνει αυτά που λέει όπως έχουν και άλλοι δήμοι βλέπε γουδί απέναντι από τα νοσοκομεία παίδων και άλλου φυσικά όχι κατευθείαν στο πρόστιμο και στο ανάθεμα ντροπή να φέρεσαι στον κάτοικο με αυτό τον τρόπο τότε είσαι βλάκας αν έχεις τέτοιες ιδέες🤬

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ