Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μεγάλη Κινητοποίηση Πολιτών Στον Απ. Παύλο Ηλιούπολης Την Κυριακή 24/10

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μεγάλη Κινητοποίηση Πολιτών Στον Απ. Παύλο Ηλιούπολης Την Κυριακή 24/10

 Σε μεγάλη κινητοποίηση προβαίνει η επιτροπή κατοίκων που έχει συγκροτηθεί από πολίτες της περιοχής πέριξ του Αποστόλου Παύλου στην Ηλιούπολη, με αφορμή υπόθεση των αυθαιρεσιών του ιερέα.

Η επανατοποθέτηση της μπάρας ελεγχόμενης κυκλοφορίας από τον ιερέα, ο οποίος αγνοεί την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των περιοίκων, οι οποίοι αποφάσισαν την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους. Έτσι, την Κυριακή 24/10 οι κάτοικοι της περιοχής θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο.

«Σας καλούμε όλους την Κυριακή 24/10 στις 11:30 στο τέρμα της Κιθαιρώνος για να αντιδράσουμε όλοι μαζί στο θέμα που έχει προκύψει εδώ και χρόνια και αφορά στις διεκδικήσεις της εκκλησίας στο βουνό και το οποίο αναθερμάνθηκε μετά την τοποθέτηση της παράνομης μπάρας που απαγορεύει την ελεύθερη πρόσβαση σε όλων μας» αναφέρει το κάλεσμα της επιτροπής κατοίκων.

Τον αγώνα των κατοίκων στηρίζουν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, με πρώτους αυτούς της Λαϊκής Συσπείρωσης (κ. Τσατσούλη, Χιωτέλης, Κούλια και Στυλιάρας) ενώ την πρωτοβουλία στηρίζουν επίσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» κα «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», οι οποίοι είχαν δώσει «παρών» σε προηγούμενη συγκέντρωση των κατοίκων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην εν λόγω συγκέντρωση η συμμετοχή αιρετών θα είναι καθολική και από όλες τις παρατάξεις.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση «Στηρίζουμε» την Επιτροπή κατοίκων του Αγίου Παύλου και συμμετέχει στην κινητοποίηση και στον αγώνα τους, γιατί δεν είναι απλά μια τοπική διεκδίκηση, είναι προσπάθεια που άφορα όλους μας και είναι χρέος μας να συμμετέχουμε.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για την υπόθεση, εδώ και εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ