Facebook Pixel

ΟδηγοΣ ΠοληΣ

Πιάτσα Καλαμάκι: Οι 2 Λέξεις Που Χρειάζεται Να Ξέρεις Όταν Αναζητάς Το Τέλειο Σουβλάκι!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πιάτσα Καλαμάκι: Οι 2 Λέξεις Που Χρειάζεται Να Ξέρεις Όταν Αναζητάς Το Τέλειο Σουβλάκι!

Λίγα πράγματα μπορούν να σε παρηγορήσουν όταν αισθάνεσαι άσχημα, τόσο τρυφερά όσο ένα πελώριο, καυτό, νόστιμο σουβλάκι. Όχι οποιοδήποτε σουβλάκι, αλλά εκείνο που φτιάχνεται με τις καλύτερες πρώτες ύλες, έχει την τέλεια σχέση ποιότητας-τιμής (αυτό που λέμε value for money) και φτάνει στην πόρτα σου αχνιστό-αχνιστό. Τι γίνεται όταν δίπλα σε αυτά τα χαρακτηριστικά, προσθέσεις και μια τεράστια ποικιλία, που ξεπερνάει μόνο στα τυλιχτά τις 80 διαφορετικές επιλογές; Πολύ απλά, ξέρεις ότι είσαι στον Παράδεισο.

Το Πιάτσα Καλαμάκι άνοιξε πρώτα στη Νέα Σμύρνη, στη συνέχεια επεκτάθηκε στο Χαλάνδρι, το καλοκαίρι του 2020 έκανε χαμό ανοίγοντας κατάστημα στην Κυψέλη, τον Απρίλιο του 2021 κατέκτησε την Ηλιούπολη και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους τον Πειραιά! Η γρήγορη αυτή επέκταση έχει γίνει εφικτή, χάρις στην ποιότητα και την ποικιλία που χαρακτηρίζει τα προϊόντα του και που δεν συναντάς συχνά στα ψητοπωλεία αυτής της πόλης. Αρκεί να πούμε ότι οι τηγανιτές πατάτες που μπαίνουν σε όλα τα σουβλάκια του είναι πάντα φρέσκες! Αυτός είναι ένας κανόνας απαράβατος, ακόμα και τις μέρες εκείνες που οι ποσότητες πατάτας που καθαρίζονται σε ένα μόνο κατάστημα, αγγίζουν… τον μισό τόνο!

YouTube video

Στο Πιάτσα Καλαμάκι, τα τυλιχτά σουβλάκια είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο και εύλογα έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις των πελατών του. Καταρχάς έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε 6(!) διαφορετικές πίτες (πίτα καλαμποκιού, ολικής άλεσης, κυπριακή, αραβική, παραδοσιακή, σάντουιτς)! Είναι δύσκολο να το πιστέψεις, κι όμως πράγματι ο κατάλογος περιέχει πάνω από 80 διαφορετικές επιλογές σε τυλιχτά! Από γύρο κοτόπουλο με τσένταρ και μπέικον, μέχρι πανσετάκι με JackDaniel’s και μπιφτέκι γεμιστό με παρμεζάνα, το Πιάτσα Καλαμάκι καταφέρνει να χωρέσει σε μια τρυφερή πίτα περίπου… τα πάντα!

DSC07821 Πιάτσα Καλαμάκι: Οι 2 Λέξεις Που Χρειάζεται Να Ξέρεις Όταν Αναζητάς Το Τέλειο Σουβλάκι!

Μετά τα τυλιχτά, στο Πιάτσα Καλαμάκι τεράστιο σουξέ γνωρίζουν και τα πληθωρικά του burgers! Μοσχομυριστά, χειροποίητα μπιφτέκια που ζυμώνονται καθημερινά, μέσα σε απολαυστικό ψωμάκι (μπριός, χωριάτικο, ή μαύρο από ενεργό άνθρακα), πλαισιώνονται από μια μεγάλη ποικιλία από σάλτσες (JackDaniel’s, Caesar’s κ.λ.π.) καθώς και από φρέσκα, δροσερά λαχανικά!

DSC07766 Πιάτσα Καλαμάκι: Οι 2 Λέξεις Που Χρειάζεται Να Ξέρεις Όταν Αναζητάς Το Τέλειο Σουβλάκι!

Οι προτάσεις του καταλόγου, όμως, δεν εξαντλούνται με τον βασιλέα και τον αντιβασιλέα του streetfood. Κάθε άλλο! Θα βρεις επίσης πολλά ορεκτικά, τηγανιτές πατάτες σε δεκάδες εκδοχές, πλούσιες σαλάτες, μαμαδίστικα μαγειρευτά, σκεπαστές, ψητά κρεατικά στα κάρβουνα, σάντουιτς, ένα πλούσιο χορτοφαγικό μενού, και το πραγματικά λατρεμένο θρακόψωμο!

DSC07808 Πιάτσα Καλαμάκι: Οι 2 Λέξεις Που Χρειάζεται Να Ξέρεις Όταν Αναζητάς Το Τέλειο Σουβλάκι!

Στο Πιάτσα Καλαμάκι η ευγενική εξυπηρέτηση, καθώς και η ποιότητα και η υγιεινή σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας των προϊόντων, είναι οι μέγιστες προτεραιότητες. Οι καλύτερες πρώτες ύλες επιλέγονται προσεκτικά και όλα ετοιμάζονται την ώρα της παραγγελίας από έμπειρους τεχνίτες. Αποτέλεσμα: μοναδική γεύση που απογειώνει τον ουρανίσκο.

Αν δεν έχεις την διάθεση να επισκεφθείς τα πανέμορφα καταστήματα με την προσεγμένη αισθητική, σε 5 κομβικά σημεία της Αττικής, τότε όλα αυτά τα καλούδια, εύκολα έρχονται στον χώρο σου με ένα τηλεφώνημα ή μέσω του e-food. Μάλιστα, στο e-food θα ανακαλύψεις συχνά πολλές προσφορές, όπως την κλασική και αγαπημένη προσφορά 1+1, όπου ό,τι παραγγέλνεις καταφτάνει… διπλό, ή την προσφορά «Φάε με €5». Το ακόμα καλύτερο είναι ότι μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου μέχρι τις 02.00 το βράδυ τις καθημερινές, και μέχρι τις 03.00 την Παρασκευή και το Σάββατο και την Κυριακή! Γιατί το Πιάτσα Καλαμάκι σκέφτεται και τα πεινασμένα νυχτοπούλια, που τα πιάνει μια ελαφριά λιγούρα στη 1 τα μεσάνυχτα… Καλή μας όρεξη!

Logo Piatsa Kalamaki 2 Πιάτσα Καλαμάκι: Οι 2 Λέξεις Που Χρειάζεται Να Ξέρεις Όταν Αναζητάς Το Τέλειο Σουβλάκι!

Πληροφορίες – Κατάστημα Ηλιούπολης

Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως 10-12
210.99.43.049 – 210.99.48.398

Μπορείτε να βρείτε το Πιάτσα Καλαμάκι, επίσης:

  • Νέα Σμύρνη: 2ας Μαΐου 34 (κεντρ. πλατεία), 210.93.43.023
  • Χαλάνδρι: Ηρακλείου 2 (πεζόδρομος), 210.68.01.555
  • Κυψέλη: Φωκίωνος Νέγρη 17 (πεζόδρομος), 210.86.12.195
  • Πειραιάς: Ακτή Μουτσοπούλου 23, Πασαλιμάνι, Πειραιάς, 210.412.2111

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςΈξοδος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ