Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συσπειρώνεται Ξανά Η Αντιπολίτευση Στην Ηλιούπολη Για Το Διαδημοτικό Κοιμητήριο

Ανακοινώσεις από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης με αφορμή δημοσίευμα για το διαδημοτικό κοιμητήριο.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συσπειρώνεται Ξανά Η Αντιπολίτευση Στην Ηλιούπολη Για Το Διαδημοτικό Κοιμητήριο

Επανασυσπείρωση παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες μεταξύ των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στον Δήμο Ηλιούπολης, με αφορμή δημοσίευμα ενημερωτικού site σχετικά με την στάση των παρατάξεων στο θέμα του διαδημοτικού κοιμητηρίου.

Το δημοσίευμα με τίτλο «Η ΣΜΠΕ, το Κοιμητήριο και η αφέλεια της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ηλιούπολης» του notia.gr προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στις παρατάξεις τις αντιπολίτευσης, οι οποίες 2 εβδομάδες πριν το δημοσίευμα είχαν καταψηφίσει τη δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου Ηλιούπολης-Αργυρούπολης στην τοποθεσία του ΚΥΤ Ηλιούπολης.

Με αφορμή τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, 5 παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου εξέδωσαν αυστηρές ανακοινώσεις, εξαπολύοντας πυρά κατά του γνωστού site και κάνοντας λόγο για «έλλειψη σεβασμού στους θεσμούς της πόλης». Πρόκειται για τις παρατάξεις «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» του Τάσου Ευσταθίου, «Λαική Συσπείρωση Ηλιούπολης» της Τασίας Τσατσούλη, «Η Πόλη Που Θέλω» του Γαβριήλ Αραμπατζή και «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» του Δημήτρη Ασβεστά. Μάλιστα, δύο από τις παρατάξεις στις ανακοινώσεις τους αφήνουν υπόνοιες για υποκεινούμενο δημοσίευμα, χρησιμοποιώντας όρους όπως «έμμισθοι κονδυλοφόροι».

Το site απάντησε στις αιτιάσεις, απευθυνόμενο προς την κ. Τσατσούλη και τονίζοντας πως  «Ο ιδιοκτήτης του notia.gr, είναι η AMUSEMENTNET ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, και δεν έχει καμία εμπλοκή με το site σύμβουλος του δημάρχου Αλίμου, όπως γράφετε σε σχετική ανακοίνωση. Σε περίπτωση που επαναλάβετε τον συσχετισμό θα ακολουθήσουμε τη δικαστική οδό».

Υπενθυμίζεται πως ο έγκριτος νομικός της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Ηλιούπολης Νίκος Καραβέλος ήταν εκείνος ο οποίος με τη νομική του γνωμοδότηση συσπείρωσε την αντιπολίτευση στην Ηλιούπολη κατά του διαδημοτικού κοιμητηρίου, υποχρεώνοντας τη διοίκηση να ενσωματώσει πλήρως το κείμενο του στις επίσημες απόψεις του Δήμου στη διαβούλευση για την Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Υμηττού. Στη συγκεκριμένη μελέτη προβλέπεται δημιουργία αναβαθμισμένου Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ) 400kV καθώς και χωροθέτηση διαδημοτικού κοιμητηρίου μεταξύ Αλίμου-Ηλιούπολης στην ίδια περιοχή.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ