Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δημοτική Κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις»: «Το Δημοσίευμα Του Notia.gr Προσβάλλει Τους Θεσμούς Της Ηλιούπολης»

Άλλη μια παράταξη της πόλης καταδικάζει το δημοσίευμα του notia.gr

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δημοτική Κίνηση «ΗΛΙΟΥ-Πόλις»: «Το Δημοσίευμα Του Notia.gr Προσβάλλει Τους Θεσμούς Της Ηλιούπολης»

Αλλη μια δημοτική παράταξη της πόλης μας μπαίνει στον «χωρό» των σκληρών ανακοινώσεων κατά του notia.gr, με αφορμή δημοσίευμα του ενημερωτικού site των νοτίων προαστείων για το θέμα του διαδημοτικού κοιμητηρίου.

Όπως αναφέρει η παράταξη της αριστεράς στην ανακοίνωση της  κάνει λόγο για δημοσίευμα που «προσβάλλει κατά αθέμιτο τρόπο την ίδια τη λειτουργία του δήμου μας καθώς λοιδορεί τις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων του, ιδιαίτερα του δημοτικού συμβουλίου επιχειρώντας να υποβαθμίσει το κύρος των πρόσφατων αποφάσεών του», προσθέτοντας πως «Δεν είναι τυχαίο ότι το απαράδεκτο αυτό δημοσίευμα αναρτήθηκε αμέσως μετά το όχι της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου, στην χωροθέτηση διαδημοτικού νεκροταφείου Ηλιούπολης-Αλίμου στον Υμηττό».

Η παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις», μάλιστα καλεί τα μέλη της δημοτικής αρχής να καταδικάσουν το δημοσίευμα, τονίζοντας πως «Αναμένουμε όλες οι παρατάξεις και πρώτη η δημοτική αρχή να αποδοκιμάσουν το δημοσίευμα που προσβάλλει πάνω από όλα την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης».

Yπενθυμίζεται πως εκτός της παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις», κατά του επίμαχου δημοσιεύματος έχουν εκδόσεις ανακοινώσεις οι παρατάξεις «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» και η «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» και «Η Πόλη Που Θέλω». Όπως φαίνεται, η αντιπολίτευση στον Δήμο Ηλιούπολης συσπειρώνεται ξανά για το ζήτημα του διαδημοτικού κοιμητηρίου, μετά το επίμαχο δημοσίευμα.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ