Facebook Pixel

Αθλητικα

Χαραυγιακός: Επίκεινται Μαζικές Παραιτήσεις Μετά Τις Εικόνες Συνωστισμού – Δηλώσεις Φύτρου Στο ilioupolinews.gr

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Χαραυγιακός: Επίκεινται Μαζικές Παραιτήσεις Μετά Τις Εικόνες Συνωστισμού – Δηλώσεις Φύτρου Στο ilioupolinews.gr

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις του Χαραυγιακού, μετά τη δημοσίευση video που απεικονίζει εικόνες συνωστισμού στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Μυκόνου.

Πιο συγκεκριμένα, video που έφερε στη δημοσιότητα το SDNA.gr απεικονίζει ομάδα φιλάθλων να μπαίνουν στο γήπεδο, παρά τις απαγορεύσεις της πολιτείας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το επίμαχο video έχει ήδη φτάσει στα χέρια της πολιτικής προστασίας και αναμένεται άμεση αντίδραση.

YouTube video

 

YouTube video

 

Πρόεδρος Χαραυγιακού: «Μπήκαν Μέσα Με Τη Βία, Δεν Μπορούσα Να Τους Αποτρέψω Μόνος Μου»

Μιλώντας αποκλειστικά στο ilioupolinews.gr, ο πρόεδρος του Χαραυγιακού κ. Φύτρος εξηγεί πως ο ίδιος είχε ζητήσει αστυνομική παρουσία ήδη από την περασμένη Τετάρτη, χωρίς ωστόσο να ικανοποιηθεί το αίτημά του. «Η αστυνομία εκλήθη ακόμα και όταν εισέβαλλαν οι άγνωστοι στις κερκίδες σπάζοντας τις πόρτες» ανέφερε στο ilioupolinews.gr, συμπληρώνοντας πως «δεν είχαμε καμία απάντηση». «Δεν μπορώ να κάνω μόνος μου τον αστυνόμο σε ομάδες ατόμων που με βρίζουν και με λοιδορούν» επισημαίνει ο κ. Φύτρος, αφήνοντας σαφείς υπόνοιες πως η συγκεκριμένη ομάδα οπαδών που απεικονίζεται στο video δεν έχει καμία σχέση με τον Χαραυγιακό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilioupolinews.gr, τις επόμενες ώρες επίκειται έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδα, όπου θα υποβληθούν μαζικά παραιτήσεις. Όπως σχολιάζει ο κ. Φύτρος «είναι κρίμα μια ομάδα πρότυπο να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις χωρίς να φταίει».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ