Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Aραμπατζής: «Έμμισθοι Κονδυλοφόροι Απαξιώνουν Την Απόφαση Του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης»

Πυρά κατά δημοσιευμάτων και βολές στον Δήμαρχο Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Aραμπατζής: «Έμμισθοι Κονδυλοφόροι Απαξιώνουν Την Απόφαση Του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης»

Πυρά κατά δημοσιευμάτων που σχολιάζουν περιπαικτικά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την μη δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου στην Ηλιούπολη εξαπέλυσε ο Γαβριήλ Αραμπατζής.

«Τοπικά ΜΜΕ όμορου δήμου σχολιάζουν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης ότι δεν άπτεται λογικής. Είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθούν να υποστηρίξουν την άποψη του Δημάρχου για διαδημοτικό κοιμητήριο στο χώρο του ΚΥΤ. Ματαιοπονούν και απροκάλυπτα εξυπηρετούν τα συμφέροντα όσων επιδιώκουν πάση θυσία τη δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου. Δεν είναι τυχαίο ότι οι συντάκτες αυτών των απόψεων είναι έμμισθοι συνεργάτες κάποιων δημάρχων», αναφέρει η ανακοίνωση του κ. Αραμπατζή.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» επισημαίνει πως «Η προσπάθεια απαξίωσης της αντιπολίτευσης, αλλά και του νομικού σύμβουλου του Δήμου Ηλιούπολης κυρίου Ν. Καραβέλου, από τα τοπικά ΜΜΕ γίνεται με στόχο να μειωθεί η βαρύτητα της απόφασης, καθώς και η γνωμοδότηση του νομικού, στην οποία στηρίχτηκε το δημοτικό συμβουλίου για τη ΣΜΠΕ του Υμηττού, η οποία έχει σχέση με το ΚΥΤ και τη δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου», ενώ τονίζει -στηρίζοντας τον νομικό Νίκο Καραβέλο- πως «Είναι εξαιρετικά άκομψη και προσβλητική η προσπάθεια απαξίωσης από πληρωμένους κονδυλοφόρους!»

Υπενθυμίζεται πως ο έγκριτος νομικός ήταν εκείνος ο οποίος με τη νομική του γνωμοδότηση συσπείρωσε την αντιπολίτευση στην Ηλιούπολη κατά του διαδημοτικού κοιμητηρίου, υποχρεώνοντας τη διοίκηση να ενσωματώσει πλήρως το κείμενο του στις επίσημες απόψεις του Δήμου στη διαβούλευση για την Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Υμηττού.

Η ανακοίνωση βάλλει και κατά του Δημάρχου Ηλιούπολης, αναφέροντας πως οι ενέργειες του στο ζήτημα του διαδημοτικού κοιμητηρίου συσπείρωσαν την αντιπολίτευση, ενώ τον καλεί να λάβει σοβαρά υπόψιν του την εναλλακτική πρόταση που κατατέθηκε για την επέκταση του ήδη υπάρχοντος κοιμητηρίου.

Εκτός της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω», κατά του επίμαχου δημοσιεύματος έχουν εκδόσεις ανακοινώσεις οι παρατάξεις «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» και η «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης». Όπως φαίνεται, η αντιπολίτευση στον Δήμο Ηλιούπολης συσπειρώνεται ξανά για το ζήτημα του διαδημοτικού κοιμητηρίου, μετά το επίμαχο δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ