Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στήριξη Ευσταθίου Σε Καραβέλο Και Απάντηση Σε Δημοσιεύματα Για Το Διαδημοτικό Κοιμητήριο

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στήριξη Ευσταθίου Σε Καραβέλο Και Απάντηση Σε Δημοσιεύματα Για Το Διαδημοτικό Κοιμητήριο

Tην αμέριστη στήριξη του στο πρόσωπο του έγκριτου νομικού της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Ηλιούπολης κ. Νίκου Καραβέλου εξέφρασε με ανακοίνωση του ο Τάσος Ευσταθίου.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη, Πάμε Μπροστά», με αφορμή δημοσίευμα ιστοσελίδας που χρησιμοποίησε υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τον έγκριτο νομικό δημοσίευσε στο Facebook μια ανακοίνωση σχετικά με την ιστορία και τη συνδρομή του κ. Καραβέλου στην πόλη.

«Από το 1987 συμμετέχω στα Δημοτικά Συμβούλια σαν εκλεγμένος Πρόεδρος του 9ου (κεντρικού) Συνοικιακού Συμβουλίου της πόλης μας, την εποχή που ήταν Δήμαρχος ο αείμνηστος Δημήτρης Κιντής. Ανάμεσα στους πολλούς και αξιόλογους Δημοτικούς Συμβούλους της εποχής, ξεχώρισα ένα νέο άτομο το οποίο ενδιαφερόταν για το καλό της Ηλιούπολης & των κατοίκων της, με σοβαρότητα, με κατάρτιση & αγωνιστικότητα. Αυτός λοιπόν ο νέος, ήταν ο Δικηγόρος Νίκος Καραβέλος. Ο Νίκος και χωρίς να είναι Δημοτικός Σύμβουλος, συνέχισε να ασχολείται και να ενδιαφέρεται για τα προβλήματα της πόλης μας. Εκεί όμως που αναδείχθηκε στη συνείδηση όλων μας ήταν όταν, επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου, αξιοποιήθηκε και προσέφερε με πάθος τις Νομικές του υπηρεσίες για την υπεράσπιση του Δημόσιου χαρακτήρα της ακίνητης περιουσίας που βρίσκεται στα όρια του Δήμου μας. Ο Νίκος ήταν μπροστά σε όλους τους δικαστικούς αγώνες, μαζί & με τους άλλους δικηγόρους του δήμου μας και τα κατάφερε, τα καταφέραμε όλοι μαζί!» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Γράφω για όλα αυτά σήμερα γιατί αισθάνομαι ότι ο Νίκος αδικείται από κάποιους στον ηλεκτρονικό τύπο τελευταία & θέλω να ελπίζω χωρίς πρόθεση. Σήμερα λοιπόν στην πόλη μας, την Ηλιούπολη, δίνουμε μία άλλη μάχη, μία μάχη για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την προστασία του Υμηττού μας. Και από αυτή τη μάχη δεν μπορεί να λείπει ο Νίκος Καραβέλος», καταλήγει ο κ. Ευσταθίου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ