Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ψυρρόπουλος: «Διαδημοτικό Κοιμητήριο Και Αναβάθμιση ΚΥΤ Προωθούνται Με Υπόγειες Διεργασίες»

Μήνυμα μέσω video από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ψυρρόπουλος: «Διαδημοτικό Κοιμητήριο Και Αναβάθμιση ΚΥΤ Προωθούνται Με Υπόγειες Διεργασίες»

Το δικό του μήνυμα για την υπόθεση της αναβάθμισης του ΚΥΤ και της χωροθέτησης διαδημοτικού κοιμητηρίου στην Ηλιούπολη έδωσε ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη», Στάθης Ψυρρόπουλος.

Με ένα video στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o κ. Ψυρρόπουλος ενημερώνει τους πολίτες για τις επιπτώσεις που θα φέρει στον βουνό το νέο προεδρικό διάταγμα για τον Υμηττό, το οποίο προβλέπει αναβάθμιση του ΚΥΤ καθώς και δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου Ηλιούπολης-Αλίμου στην ίδια έκταση με το ΚΥΤ.

Ο κ. Ψυρρόπουλος βάλλει κατά των σχεδίων του υπουργείου Περιβάλλοντος και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, αφήνοντας μάλιστα ξεκάθαρες υπόνοιες για «υπόγειες διεργασίες» από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

Ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της μείζονος αντιπολίτευσης, έχει πάρει ξεκάθαρη θέση κατά της αναβάθμισης του ΚΥΤ και της χωροθέτησης διαδημοτικού κοιμητηρίου στην περιοχή, ζητώντας την απόδοση της έκτασης στον Δήμο, ο οποίος σε δεύτερο χρόνο θα αποφασίσει το πως θα αξιοποιηθεί.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ