Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στάθης Ψυρρόπουλος: «Δικαιωθήκαμε Για Το Θέμα Του ΚΥΤ»

Ανακοίνωση από τον επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της μείζονος αντιπολίτευσης στην Ηλιούπολη.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στάθης Ψυρρόπουλος: «Δικαιωθήκαμε Για Το Θέμα Του ΚΥΤ»

Ανακοίνωση με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν γύρω από το θέμα του ΚΥΤ στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο εξέδωσε ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας «Πρώτα Η Ηλιούπολη» κ. Στάθης Ψυρρόπουλος.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στη δημοτικό συμβούλιο έκανε λόγο για «δικαίωση» των αγώνων της παράταξης του για το ζήτημα του ΚΥΤ, επισημαίνοντας πως η πίεση της αντιπολίτευσης και ειδικά της παράταξης του προς τη δημοτική αρχή για το επίμαχο ζήτημα απέδωσε καρπούς, οδηγώντας τη δημοτική αρχή σε διαδικασίες προετοιμασίας για προσφυγή κατά της ΣΜΠΕ για την προστασία του Υμηττού.

«Οι αγώνες μας, η ανάδειξη του ζητήματος, οι αντιδράσεις μας στα Δημοτικά Συμβούλια, η στάση σύσσωμης της αντιπολίτευσης, η προβολή των απόψεων των Ηλιουπολιτών για τη μεγάλη επικινδυνότητα που θα είχε η επαύξηση αλλά και η διατήρηση του υπάρχοντος ΚΥΤ για τις επόμενες γενιές έκαναν το Δήμαρχο να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να λειτουργεί με μυστικότητα, εσωστρέφεια και διεργασίες που δεν συνάδουν με τον πολιτικό πολιτισμό αλλά και με την κρισιμότητα της κατάστασης», αναφέρει -μεταξύ άλλων- η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ