Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παρέμβαση Βαλασόπουλου: «Εξαρτημένη Και Ανίκανη Να Διαχειριστεί Μεγάλα Ζητήματα Η Δημοτική Αρχή»

Ηχηρή παρέμβαση του τέως Δημάρχου, ένα χρόνο μετά τις εκλογές.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παρέμβαση Βαλασόπουλου: «Εξαρτημένη Και Ανίκανη Να Διαχειριστεί Μεγάλα Ζητήματα Η Δημοτική Αρχή»

Μήνυμα προς τους Ηλιουπολίτες απευθύνει μέσω του ilioupolinews.gr o πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την αναβάθμιση του ΚΥΤ.

Ο τέως Δήμαρχος καταγγέλει σκωπιμότητες πίσω από την απομάκρυνση του από το δημαρχιακό θώκο, ενώ κατηγορεί τη σημερινή δημοτική αρχή για ανικανότητα.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

Ηλιουπολίτες, Ηλιουπολίτισσες
Από το 2010, που αναλάβαμε τη διοίκηση της πόλης, είχαμε τονίσει ότι το μέλλον της θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις, που θα λάβουν χώρα στο παραλιακό μέτωπο του Ελληνικού και δικαιωθήκαμε πλήρως.
Τα τελευταία γεγονότα επιβεβαιώνουν την ορθότητα της στρατηγικής μας και τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η πόλη μας, σε σχέση με την επένδυση του Ελληνικού.
Η Ηλιούπολη είναι ο φτωχός συγγενής. Όλοι οι όμοροι Δήμοι πήραν και παίρνουν σημαντικά αντισταθμιστικά από την επένδυση. Η Ηλιούπολη με βάση τις προτάσεις του υπουργού περιβάλλοντος υποχρεούται στην αναβάθμιση του ΚΥΤ σε 400άρι, στην επιβολή διαδημοτικού κοιμητηρίου με τον Άλιμο και τέλος στην επιβάρυνση χιλιάδων αυτοκινήτων (και βαρέως τύπου) μόνο με την έναρξη των εργασιών.
Κεντρικό προεκλογικό σύνθημα της παράταξης μας και βασικό θέμα σε όλες τις προεκλογικές μου ομιλίες ήταν η δημιουργία της αστικής σήραγγας Ηλιούπολης. Δυστυχώς μέσα στο χρόνο ξεχάστηκε αυτό το μεγάλο έργο σωτηρίας για την πόλη μας. Η σημερινή δημοτική αρχή αποδεικνύεται ανίκανη να διαχειριστεί αυτά τα μεγάλα θέματα . Δεν έχει όραμα, στρατηγική, είναι ανίκανη να δημιουργήσει συμμαχίες σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο για να προστατεύσει την πόλη μας.
Αντίθετα ως φτωχός συγγενής, περιφέρεται στα γραφεία των υπουργών και των οργανισμών χωρίς να πετύχει ουσιαστικά τίποτα.
Ο βαθύτερος στόχος των Δημοτικών εκλογών του 2019 ήταν η αποχώρηση μου από τον δημαρχιακό θώκο. Με μια δημοτική ηγεσία μειοψηφίας, εξαρτημένη και ανίκανη να διαχειριστεί τα μεγάλα θέματα της πόλης μας, ήταν πιο εύκολο να επιχειρήσουν να πετύχουν τους στόχους τους.
Καλώ τον λαό της Ηλιούπολης σε εγρήγορση για να μην περάσουν τα σχέδια υποβάθμισης του Υμηττού και της πόλης μας, με μοναδικό γνώμονα το επιχειρηματικό όφελος στο Ελληνικό. Κανείς  δεν κέρδισε μόνος του χωρίς συμμαχίες. Απαιτούνται μαζικές κινητοποιήσεις, διαδημοτική συνεργασία και βεβαίως μαζικές πρόσφυγες στη δικαιοσύνη, για να μη περάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης.
Η παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» που πρώτη εδώ και καιρό είχε επισημάνει τους κινδύνους για την πόλη μας (αναβάθμιση ΚΥΤ, διαδημοτικό νεκροταφείο, ακύρωση του έργου της αστικής σήραγγας) θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αγώνων για να μη περάσουν.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ