Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Διαδημοτική «Κόντρα» Μεταξύ Χατζηδάκη – Τσαρπαλή Στο Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης (VIDEO)

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ των δύο αιρετών στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Διαδημοτική «Κόντρα» Μεταξύ Χατζηδάκη – Τσαρπαλή Στο Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης (VIDEO)

Σε έντονο ύφος κινήθηκε ο διάλογος μεταξύ του δημάρχου Ηλιούπολης και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου της γειτονικής Αργυρούπολης, ο οποίος παρακολουθούσε ως θεατής την έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου της πόλης μας για την ΣΜΠΕ προστασίας του Υμηττού.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο κ. Τσαρπαλής εγκάλεσε τον κ. Χατζηδάκη για «ανακρίβειες», όταν ο Δήμαρχος ανέφερε πως το ΚΥΤ είναι άμεσα συνδεδεμένο με την επένδυση του Ελληνικού. Ο κ. Τσαρπαλής ζήτησε στον Δήμαρχο να του αναφέρει σε ποιο σημείο της ΣΜΠΕ αναφέρεται η σύνδεση του αναβαθμισμένου ΚΥΤ με την επένδυση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά».

Η έκφραση αυτή ανέβασε τους τόνους από πλευράς του Δημάρχου, ο οποίος εγκάλεσε τον πρόεδρο του ΔΣ της Αργυρούπολης για έλλειψη ευγένειας, αναφέροντας μάλιστα «Κύριε Τσαρπαλή, να μας πείτε ποιες είναι οι διεκδικήσεις σας στο Ελληνικό».

Σε επικοινωνία που είχε ο κ. Τσαρπαλής με το ilioupolinews.gr δήλωσε πως η επένδυση είναι αυτόνομη ως προς το ενεργειακό σκέλος, και τη αναβάθμιση του ΚΥΤ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα έργα στο Ελληνικό.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/675r9HwjmfY?t=1567

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ