Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Σφοδρή Επίθεση Χατζηδάκη Κατά Κωνσταντάτου Για Το Ζήτημα Του ΚΥΤ

Βολές μεταξύ των δύο Δημάρχων, με αφορμή την ΣΜΠΕ για την προστασία του Υμηττού και την αναβάθμιση του ΚΥΤ.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σφοδρή Επίθεση Χατζηδάκη Κατά Κωνσταντάτου Για Το Ζήτημα Του ΚΥΤ

«Κατάπτυστα» χαρακτήρισε τα κείμενα του Δήμαρχου Αργυρούπολης-Ελληνικού ο Δημαρχος Ηλιούπολης Γ. Χατζηδάκης, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ΚΥΤ.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ομολόγου του στην Αργυρούπολη, κατηγορώντας τον για ασυνέπεια λόγων και για «δήθεν επανάσταση». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιώργος Χατζηδάκης «να πεί ξεκάθαρα ο κ. Κωνσταντάτος εάν προτίθεται να σταματήσει την επένδυση μπλοκάροντας την αναβάθμιση του ΚΥΤ. Γιατί εμείς το λέμε ξεκάθαρα». 

«Δεν γίνεται κάποιοι να λένε για “καρκίνους”, ενώ δεν έχουν θέσει κανένα ζήτημα συνεπειών της επένδυσης» τόνισε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης.

Βολές Και Για Την Παραχώρηση Κοιμητηρίου

Ο Δήμαρχος Ηλιουπολης, κατηγόρησε επίσης τον Δήμαρχο Αργυρούπολης για «ψεύδη» σχετικά με το ενδεχόμενο παραχώρησης στρεμμάτων στην Αργυρούπολη για τη δημιουργία κοιμητηρίου για τις ανάγκες της Ηλιούπολης. «Η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων διαψεύδει τον κ. Κωνσταντάτο», ανέφερε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης.

Τέλος, ο κ. Χατζηδάκης επανέφερε το θέμα διεξαγωγής δια-δημοτικού συμβουλίου μεταξύ Ηλιούπολης, Αλίμου, Αγίου Δημητρίου και Ελληνικού Αργυρούπολης. Ωστόσο, ο κ. Ευσταθίου αντέτεινε τη διεξαγωγή διαδημοτικού συμβουλίου μόνο μεταξύ Ηλιούπολης-Αργυρούπολης, αποκλειστικά για το θέμα του ΚΥΤ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ