Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Κάλεσμα Κωνσταντάτου Προς Χατζηδάκη Για Κοινή Προσφυγή Κατά Της Αναβάθμισης Του ΚΥΤ

«Σήκωσε το γάντι» ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, με αφορμή τα όσα περιλαμβάνονται στη ΣΜΠΕ για την προστασία του Υμηττού.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κάλεσμα Κωνσταντάτου Προς Χατζηδάκη Για Κοινή Προσφυγή Κατά Της Αναβάθμισης Του ΚΥΤ

Το «γάντι» σήκωσε εμμέσως ο Δήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού κ. Γιάννης Κωνσταντάτος προς τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την αναβάθμιση του ΚΥΤ.

Ο Δήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού, μέσω της χθεσινοβραδινής ανακοίνωσης της παράταξής του, κάλεσε τον ομόλογό του στην Ηλιούπολη να καταθέσουν κοινή προσφυγή κατά των όσων προβλέπει η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Υμηττού σχετικά με την αναβάθμιση του Κέντρου Υψηλής Τάσης.

«Περιμένουμε από τον Δήμαρχο Ηλιούπολης ξεκάθαρη θέση και τι θα πράξει για τον καρκίνο που φέρνει στα σπίτια μας το διάταγμα ως προοπτική. Θα προσφύγει στο πλευρό μας; θα ακούσει την πλειοψηφία του Δημοτικού συμβουλίου της Ηλιούπολης που ήταν ξεκάθαρη με όχι στο 400αρι;» αναφέρει η ανακοίνωση, η οποία υπερτονίζει το γεγονός πως το δημοτικό συμβούλιο της Ηλιούπολης έχει ταχθεί ομόφωνα κατά του ΚΥΤ.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, στο δημοτικό συμβούλιο του Μαΐου είχε δεσμευθεί πως σε περίπτωση που η ΣΜΠΕ για την προστασία του Υμηττού περιλαμβάνει αναβάθμιση του ΚΥΤ, ο Δήμος θα κινήσει τις διαδικασίες για προσφυγή στο ΣτΕ, κάτι με το οποίο συμφωνούν όλες οι παρατάξεις της πόλης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ