Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Βολές Ψυρρόπουλου Για Τις Αποχωρήσεις Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» – «Υπήρξαν Υπόγειες Διεργασίες»

Βολές κατά όσων αποχώρησαν από την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» με αντάλλαγμα έμμισθες θέσεις και θέσεις ευθύνης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βολές Ψυρρόπουλου Για Τις Αποχωρήσεις Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» – «Υπήρξαν Υπόγειες Διεργασίες»

Αιχμές για υπόγειες διεργασίες σχετικά με τις αποχωρήσεις από την παράταξη του άφησε ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας «Πρώτα Η Ηλιούπολη», Στάθης Ψυρρόπουλος.

Ο κ. Ψυρρόπουλος, με αφορμή την τελευταία αποχώρηση του κ. Θεμιστοκλή Γιαννόπουλου, κάνει λόγο για «υπόγειες διεργασίες», ενώ αναφέρει ξεκάθαρα πως οι αποχωρήσει έγιναν «με ανταλλάγματα έμμισθες θέσεις και θέσεις ευθύνης».

«Προφανώς κάποιοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη ότι οι θέσεις των δημοτικών συμβούλων ανήκουν σε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και όχι σε εμάς τους ίδιους ως όχημα μικροπολιτικών παιχνιδιών», αναφέρει ο κ. Ψυρρόπουλος, πετώντας εμμέσως το «μπαλάκι» στους αποχωρήσαντες για να παραιτηθούν από το αξίωμα τους.

Καρφιά Κατά Της Σημερινής Διοίκησης

«Θα ήθελα να εκφράσω την ανησυχία μου, όχι για τους ανθρώπους που για 9 χρόνια αποτελούσαν βασικά στελέχη και αποχωρούν επιδιδόμενοι σε αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες και ανίερες συμμαχίες των «κλειστών γραφείων», αλλά στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών που βλέπω ότι λόγω των μεταγραφών η νυν διοίκηση του Δήμου δεν έχει πολύ χρόνο να ασχοληθεί», αναφέρει σκωπτικά ο κ. Ψυρρόπουλος, φωτογραφίζοντας στελέχη της σημερινής δημοτικής αρχής που ήταν στενοί συνεργάτες του πρώην Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ