Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πυρά Κατά Του Notia.gr Από Τη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: «Άξιος Ο Μισθός Από Τον Δήμαρχο Αλίμου»

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πυρά Κατά Του Notia.gr Από Τη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: «Άξιος Ο Μισθός Από Τον Δήμαρχο Αλίμου»

Πηρά κατά του ειδησεογραφικού site των νοτίων προαστίων notia.gr εξαπέλυσε η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης, με αφορμή δημοσίευμα για την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για το διαδημοτικό κοιμητήριο.

Στην ανακοίνωση της, η Λαϊκή Συσπείρωση κάνει λόγο για «έμπλεα «κατινιάς» και αναίδειας επιχειρήματα, ενάντια στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης», βάλλοντας κατά του notia.gr, αναφέροντας μάλιστα πως «ο ιδιοκτήτης του εν λόγω ενημερωτικού site είναι έμμισθος σύμβουλος του Δημάρχου Αλίμου».

«Άρθρο με τίτλο «H ΣΜΠΕ, το Κοιμητήριο και η αφέλεια της Αντιπολίτευσης στο Δήμο Ηλιούπολης» αναπαράγεται σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στην πόλη, με πηγή του κειμένου το notia.gr και αρθρογράφο όπως μαθαίνουμε, τον Σύμβουλο επικοινωνίας του Δημάρχου Αλίμου!!! Ο συγκεκριμένος …Κύριος, χωρίς καμία αφέλεια άλλα με περίσσια και κατανοητή -για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ- σκοπιμότητα, ανέλαβε να χλευάσει και να απαξιώσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης και τον επικεφαλής της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου!!!», αναφέρει -μεταξύ άλλων- η ανακοίνωση.

Η παράταξη του ΚΚΕ σπεύδει να υποστηρίξει τον έγκριτο νομικό κ. Νίκο Καραβέλο, για τον οποίο γίνεται λόγος στο δημοσίευμα, τονίζοντας την ιστορική του διαδρομή και την συνδρομή του στα μεγάλα ζητήματα της πόλης.

Υπενθυμίζεται πως ο έγκριτος νομικός ήταν εκείνος ο οποίος με τη νομική του γνωμοδότηση συσπείρωσε την αντιπολίτευση στην Ηλιούπολη κατά του διαδημοτικού κοιμητηρίου, υποχρεώνοντας τη διοίκηση να ενσωματώσει πλήρως το κείμενο του στις επίσημες απόψεις του Δήμου στη διαβούλευση για την Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Υμηττού.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης:

Άρθρο με τίτλο «H ΣΜΠΕ, το Κοιμητήριο και η αφέλεια της Αντιπολίτευσης στο Δήμο Ηλιούπολης» αναπαράγεται σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στην πόλη, με πηγή του κειμένου το notia.gr και αρθρογράφο όπως μαθαίνουμε, τον Σύμβουλο επικοινωνίας του Δημάρχου Αλίμου!!!

Ο συγκεκριμένος …Κύριος, χωρίς καμία αφέλεια άλλα με περίσσια και κατανοητή -για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ- σκοπιμότητα, ανέλαβε να χλευάσει και να απαξιώσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης και τον επικεφαλής της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου!!!

Με το νου του ο αρθρογράφος στραμμένο, σε μια μελλούμενη εκλογική πελατεία όπως αυτός την οραματίζεται και την θέλει, ξεδιπλώνει έμπλεα «κατινιάς» και αναίδειας επιχειρήματα, ενάντια στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης και …αληθώς του αξίζει, το παντεσπάνι που απολαμβάνει να έχει διάρκεια!!!

Με όλη μας την ψυχή λέμε στον Δήμαρχο Αλίμου,  Άξιος ο Μισθός του!

Όμως πέρα από τα φαιδρά, ως Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης, νιώθουμε την ανάγκη, να επαναλάβουμε κάποια από τα καίρια ζητήματα που προσδιορίζει με σαφήνεια η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και που είναι φανερό ότι είναι καρφί στο μάτι τους (όχι μόνο του αρθρογράφου)!

Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που στέκεται απέναντι στην Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) και το καταστροφικό Προεδρικό Διάταγμα, που ετοιμάζει η Κυβέρνηση για τον Υμηττό στην περιοχή μας.

Ενέργεια προκλητική απέναντι στους αγώνες και τις αγωνίες των κατοίκων της περιοχής, αφού όχι μόνο οριοθετείτε το υφιστάμενο ΚΥΤ -που το ΣτΕ έχει κηρύξει ως  περιβαλλοντολογικά απαράδεκτο- αλλά και την προσαύξηση του, που εντείνει εύλογα τις  ανησυχίες, για την Δημόσια Υγεία. Ενέργεια που στην ΣΜΠΕ ευθέως συναρτάται με το «Δωράκι» χωροθέτησης του «διαδημοτικού» Νεκροταφείου, στο κουρελιασμένο κορμί του Υμηττού, που διακαώς και δολίως αιτούνται, πίσω από τις πλάτες του λάου της περιοχής, οι δήμαρχοι Αλίμου και Ηλιούπολης.

Δώρο, που με κυνισμό περιγράφει ο αρθρογράφος, αξιολογώντας το …πολιτικό  διακύβευμα με την παρακάτω αναφορά του, «Χρόνια τώρα συζητιέται στην πόλη ότι ο Δήμαρχος που θα λύσει το πρόβλημα του παλιού Κοιμητηρίου θα βγαίνει «αεράτα» δήμαρχος για μια ζωή»!!! Δώρο της κυβέρνησης, ώστε  να βάλουν πλάτη «οι δημαρχούκοι» της περιοχής -λέμε εμείς- μήπως και λειάνουν τις λαϊκές αντιδράσεις, για να προχωρήσουν απρόσκοπτα οι μπίζνες σε Ενέργεια και Ελληνικό!!!

Απόφαση που ΝΑΙ έχει και την συνδρομή του υπεύθυνου της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας!!! Του οποίου γνωρίζουμε την ιστορία και την στάση του, πρώτα απ’ όλα στην καίρια υπόθεση διαμόρφωσης της σύγχρονης φυσιογνωμίας της πόλης μας, αυτήν της προάσπισης της Δημοσιάς Περιουσίας!!!

Και ΝΑΙ την εκτιμάμε και θα την αξιοποιούμε, εφόσον και ο ίδιος το θέλει, χωρίς να ζητάμε άδειες και πιστοποιητικά, από ανίδρωτους και εντεταλμένους καριερίστες!!!

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ