Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ψυρρόπουλος: «Η Πρόεδρος Του Σωματείου Απείλησε Πως Θα Κλείσει Το Δημαρχείο» – Ασφαλιστικά Μέτρα Σε Περίπτωση Απεργιών (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ψυρρόπουλος: «Η Πρόεδρος Του Σωματείου Απείλησε Πως Θα Κλείσει Το Δημαρχείο» – Ασφαλιστικά Μέτρα Σε Περίπτωση Απεργιών (VIDEO)

Σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έδωσε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του παρέμβασης στο One Channel σχετικά με την κόντρα που έχει ανοίξει με το σωματείο εργαζομένων.

Ο κ. Ψυρρόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Εδώ» και στον δημοσιογράφο κ. Σταμάτη Ζαχαρό, παρουσιάζοντας μια σειρά γεγονότων και καταγγέλλοντας πως η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Δήμου τον απείλησε πως θα «κλείσει το Δημαρχείο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Το σωματείο θα συνεδριάσει την Τρίτη και οι πληροφορίες που λαμβάνουμε είναι πως θα προβεί σε κυλιώμενες απεργίες. Για να γίνει απεργία πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος και όχι να γίνεται για ένα πανό. Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα κινηθούμε ανάλογα, μπορεί να φτάσουμε και στο σημείο των ασφαλιστικών μέτρων», διεμήνυσε ο κ. Ψυρρόπουλος, ενώ παράλληλα κατήγγειλε πως το σωματείο προσπάθησε να ξαναβάλει το πανό στη θέση του, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Σχετικά με την πρόσφατη στάση εργασίας που πραγματοποίησε το Σωματείο, ο Δήμαρχος ανέφερε πως «συμμετείχε μόλις το 1/3 των εργαζομένων», δηλώνοντας πως η στάση του σωματείου δεν εκφράζει το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου. «Έχω πάρει πάρα πολλά τηλεφωνήματα από πολίτες που με συγχαίρουν που κατέβασα το πανό», επισημαίνει ο Δήμαρχος.

YouTube video

Το Χρονικό Της Υπόθεσης

Πριν λίγες εβδομάδες, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης στη συνάντηση που είχε με το σωματείο εργαζομένων ζήτησε την απομάκρυνση του γιγαντοπανό που είχε αναρτηθεί από το σωματείο στο Δημαρχιακό Μέγαρο υπερ τη Παλαιστίνης. Το σωματείο αντέδρασε με 2 διαδοχικές ανακοινώσεις, καταγγέλοντας τον Δήμαρχο για παρέμβαση σε συνδικαλιστικά ζητήματα, με τον κ. Ψυρρόπουλο να ξηλώνει το πανό από το Δημαρχείο.

Ακολούθησε ανακοίνωση του Δημάρχου, στην οποία έκανε λόγο για απειλές εκ μέρους της προέδρου του Σωματείου, με την ένταση μεταξύ των δύο μερών να κλιμάκώνεται και το σωματείο να προκηρύξει στάση εργασίας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5/2. Όπως φαίνεται το σωματείο θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις του, ενώ έχει στο πλευρό του παρατάξεις της αντιπολίτευσης και συλλογικότητες, οι οποίες έχουν εκδόσει ανακοινώσεις στήριξης με αίτημα την επαναφορά του πανό στο Δημαρχείο της πόλης.

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες χρονικό της υπόθεσης στα σχετικά άρθρα, παρακάτω.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ψυρρόπουλος: «Η Πρόεδρος Του Σωματείου Απείλησε Πως Θα Κλείσει Το Δημαρχείο» – Ασφαλιστικά Μέτρα Σε Περίπτωση Απεργιών (VIDEO)
  1. Ο/Η tsaros λέει:

    Έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας με δαύτους. Λύσσαξαν να φύγει ο Χατζηδάκης. Τώρα τους θέλω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ