Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης: «Ο Δήμαρχος Κατέβασε Το Πανό Μας Καθ’ Υπόδειξη Του Υπουργού»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης: «Ο Δήμαρχος Κατέβασε Το Πανό Μας Καθ’ Υπόδειξη Του Υπουργού»

Ανακοινώσεων συνέχεια στην κόντρα μεταξύ του νέου Δημάρχου Ηλιούπολης και του σωματείου εργαζομένων, με τους εργαζόμενους του Δήμου να καταγγέλλουν πως ο Δήμαρχος κατέβασε το πανό κατ’ υπόδειξη του αρμόδιου υπουργού.

Στη νέα τους, 3η κατά σειρά, ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τα πυρά κατά της δημοτικής αρχής, κάνοντας λόγο για υποδείξεις του υπουργού στον Δήμαρχο, αφήνοντας υπονοούμενα για «κομματικό εκφραστή» της κυβέρνησης στην πόλη.

«Αποκαθηλώθηκε από τη δημοτική αρχή καθ’υπόδειξη του Υπουργού, κατά τα λεγόμενα του Δημάρχου. Αλήθεια, στα υπόλοιπα Δημαρχεία που υπάρχουν πανό αλληλεγγύης για τη σφαγή πάνω από 27.238 νεκρών Παλαιστίνιων, ο «υπουργός» δεν πήρε τηλέφωνο;» αναρωτιούνται οι εργαζόμενοι.

3i anakoinosi somateioy pano Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης: «Ο Δήμαρχος Κατέβασε Το Πανό Μας Καθ' Υπόδειξη Του Υπουργού»

Οι εργαζόμενοι, απαντώντας στην ανακοίνωση του Δημάρχου στα social media, αναφέρουν επίσης: «Δεν υπήρξε ποτέ συνάντηση του Δημάρχου με την πρόεδρο του Σωματείου, υπήρξε συνάντηση όλων των μελών του ΔΣ με τον Δήμαρχο. Η πρόεδρος του Σωματείου εκπροσωπεί τις απόψεις των εργαζομένων και του ΔΣ και όχι τις δικές της».

Ο Δήμαρχος, σε ανακοίνωσή του είχε αφήσει αιχμές κατά της προέδρου του σωματείου για κομματικά συμφέροντα και απειλές, με το ΣΕΔΗ να κλιμακώνει τις αντιδράσεις του και να προβαίνει αύριο σε στάση εργασίας από τις 11:30 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για την κόντρα Δημάρχου και Σωματείου, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης: «Ο Δήμαρχος Κατέβασε Το Πανό Μας Καθ’ Υπόδειξη Του Υπουργού»
  1. Ο/Η Παναγιώτης Κωστάκης λέει:

    Καλησπέρα, αυτό να το δουν όσοι τον ψήφισαν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ