Facebook Pixel

Αθλητικα

Παναχαϊκή – Ηλιούπολη LIVE: Παρακολουθήστε Το Παιχνίδι Μέσω Live Streaming

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παναχαϊκή – Ηλιούπολη LIVE: Παρακολουθήστε Το Παιχνίδι Μέσω Live Streaming

Ακόμα ένα παιχνίδι της Ηλιούπολης θα μεταδοθεί ζωντανά από το νέο διαδικτυακό κανάλι της Superleague 2, με τους τηλεθεατές να μπορούν να παρακολουθήσουν με αντίτιμο 3 ευρώ.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από την πλατφόρμα της SL2, με την Ηλιούπολη να έχει στόχο το εκτός έδρας τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα προκειμένου να συνεχίσει την καλή πορεία της στο πρωτάθλημα και να βρεθεί πιο κοντά στα playoffs. Η δε Παναχαϊκή προέρχεται από μια σπουδαία εντός έδρας νίκη στο γήπεδο της επί των Χανίων, που βρίσκονται στη 2η θέση, έχοντας καλή ψυχολογία ενόψει του παιχνιδιού, ενώ παλεύει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Oδηγίες Για Την Παρακολούθηση

  1. Συνδεθείτε στο κανάλι προβολής αγώνων της Super League 2 στην διεύθυνση https://sl2.muvi.com/
  2. Πατήστε το κουμπί “sign up” στην πάνω δεξιά μεριά της οθόνης σας (αν συνδέεστε για πρώτη φορά) ώστε να δημιουργήσετε λογαριασμό.
  3. Στη συνέχεια συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία στο παράθυρο που ανοίγει. Βάλτε το ονοματεπώνυμό σας, το email σας και έναν κωδικό της επιλογής σας στο πεδίο “password”, τον οποίο γράφετε και δεύτερη φορά για επιβεβαίωση στο “confirm password”.
  4. Φυλάξτε τον κωδικό σας ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας την επόμενη φορά μόνο με το email και τον κωδικό σας από το sign up.
  5. Στη συνέχεια πατάτε στο πάνω μέρος της οθόνης την επιλογή “Super League 2Live” και θα σας εμφανίσει όλα τα παιχνίδια που μεταδίδονται μέσω Live Streaming.
  6. Επιλέγετε το παιχνίδι που θέλετε να παρακολουθήσετε πατώντας το κουμπί Play.
  7. Στη συνέχεια πατάτε το κουμπί “Proceed to checkout” και αμέσως μετά στο Pay now. H χρέωση για να παρακολουθήσετε τον αγώνα είναι στα 3 ευρώ και η διάρκεια που θα είναι διαθέσιμο το παιχνίδι είναι 6 ώρες από τη στιγμή που θα προχωρήσετε στην πληρωμή.
  8. Τελικό βήμα αφού πατήσετε την επιλογή του Pay now, είναι η συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων της κάρτας σας και η επιλογή πληρωμή . Γίνονται δεκτές όλες οι κάρτες, χρεωστική, πιστωτική, Paysafe.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ