Facebook Pixel

Αθλητικα

Παναχαϊκή – Ηλιούπολη 1-2: Tεράστιο Διπλό Στην Πάτρα Για Τον «Ήλιο» Στο Φινάλε

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παναχαϊκή – Ηλιούπολη 1-2: Tεράστιο Διπλό Στην Πάτρα Για Τον «Ήλιο» Στο Φινάλε

Ακόμα ένα εντυπωσιακό, εκτός έδρας τρίποντο πήρε η Ηλιούπολη επικρατώντας επί της Παναχαϊκής στην «Αγυά» με 2-1

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν μοιρασμένο και ισορροποημένο παιχνίδι, με τα δύο γκολ να μπαινουν μέσα σε μόλις 1 λεπτό. Στο 26 ο Βερνάρδος «σέρβιρε» ιδιανικά τη μπάλα με κεφαλιά στον Μάντιτς ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα σημειώνοντας το 0-1 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών. Αμέσως μετά τη σέντρα, οι «Αχαιοί» πίεσαν, με τον Πατρινό να εκμεταλλεύεται το λάθος στην άμυνα της Ηλιούπολης και να σημειώνει το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η Ηλιούπολη μπήκε πιο δυνατά και είχε κλασσικές ευκαιρίες να πάρει κεφάλι στο σκορ, με χαρακτηριστικότερη αυτή του Μπαρμπάρο στο 75′. Στο 86 ο Πατρινός είχε την ευκαιρία να «τελειώσει» το παιχνίδι για την Παναχαϊκή, ωστόσο έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Περιστερίδη. Το επικό φινάλε για την Ηλιούπολη ήρθε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, με τον Barbaro να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα μετά το γύρισμα του Frimpong.

Η Ηλιούπολη πλέον έχει 32 βαθμούς, περνώντας στη 2η θέση, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την πρωτοπόρο Athens Kallithea, σε ένα αθηναϊκό derby με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στο γήπεδο ως εξής:

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Λιοφάγος (46′ Τραορέ), Καραγιάννης, Μπαρέτ, Νάστος (64′ Γαϊτανίδης), Ζαμόρα, Προύντζος, Πατρινός, Μασούρας, Ζέκοφ (72′ Μπόουνεν), Πέρεζ (72′ Χριστόπουλος).

Ηλιούπολη (Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Βενάρδος, Ράμος (73′ Κρέτσι), Ασίγκμπα, Μπουσάι, Μάντιτς (89′ Ανδρέου), Παντελίδης, Τοπάλ, Φουρλάνος, Λατίνοβιτς, Ντέντλερ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ