Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Μπουγάς & Παπαδάτος Υπέρ Των Εργαζομένων Στην «Κόντρα» Με Τον Δήμαρχο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Μπουγάς & Παπαδάτος Υπέρ Των Εργαζομένων Στην «Κόντρα» Με Τον Δήμαρχο

Σαφή θέση υπέρ του σωματείου εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης παίρνουν με ανακοινώσεις τους ο Θοδωρής Παπαδάτος και ο Αλέξανδρος Μπουγάς με ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι παρατάξεις τους.

Τις τελευταίες ημέρες, ο νέος Δήμαρχος και το σωματείο εργαζομένων του Δήμου έχουν έρθει σε δημόσια ρήξη με εκατέρωθεν ανακοινώσεις και μομφές, με δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης να παίρνουν θέση με ανακοινώσεις.

Πρώτος αντέδρασε ο κ. Παπαδάτος, με τον επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», να εκδίδει δελτίο τύπου που αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρουμε τι είναι χειρότερο· η απόφαση του Δημάρχου να κατεβάσει το πανό των εργαζόμενων στον Δήμο Ηλιούπολης για συμπαράσταση στον αγώνα των Παλαιστινίων, ή οι αιτιάσεις που χρησιμοποίησε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα».

«Όπως είμαστε ενάντια στη βία και τη δολοφονία αμάχων οπουδήποτε στον κόσμο» αναφέρει η ανακοίνωση, «έτσι εναντιωνόμαστε και στην αδιάκριτη δολοφονία αμάχων ενηλίκων, παιδιών, ιατρικού και διπλωματικού προσωπικού και δημοσιογράφων στην Λωρίδα της Γάζας, από τον Ισραηλινό Στρατό.Η Ειρήνη ή είναι ισότιμη για όλους και όλες, ή απλά δεν υπάρχει, ανοίγοντας πολλά επικίνδυνα και βίαια μονοπάτια για την Ανθρωπότητα». Η ανακοίνωση καταλήγει: «Για όλους του παραπάνω λόγους, δηλώνουμε, σθεναρά, την αντίθεσή μας στην κίνηση της Δημοτικής Αρχής και τις δικαιολογίες που τη συνόδεψαν, να κατεβάσει το πανό του Σωματείου Εργαζόμενων, και την καλούμε να το επαναφέρει άμεσα». Μάλιστα ο κ. Παπαδάτος καλεί τους Ηλιουπολίτες να συμμετέχουν στη στάση εργασίας του ΣΕΔΗ τη Δευτέρα 5/2 στις 11:30.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Λαϊκή Συσπείρωση: «Καταδικάζουμε Τη Στάση Του Δημάρχου»

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης καταδικάζει την απόφαση του Δημάρχου κου Ψυρρόπουλου να κατεβάσει το πανό αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης που είχε αναρτήσει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου» επισημαίνει η ανακοίνωση της παράταξης του ΚΚΕ στην Ηλιούπολη, και προσθέτει: «Με βαρύγδουπες δηλώσεις στα social media δε θα απαγορεύσει ούτε την άσκηση κριτικής ούτε την έκφραση διαφορετικών απόψεων από τη δική του. Ας σταματήσει να προσπαθεί να επιβάλει σιωπητήριο γιατί έτσι κι αλλιώς θα πάρει την απάντησή του».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της λαϊκής συσπείρωσης, εδώ.

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμαρχος κ. Ψυρρόπουλος καθαίρεσε το πανό του σωματείου από το Δημαρχείο, ενώ σε ανακοίνωσή του έκανε σαφές πως «δεν θα ανεχτεί απειλές». Στα παρακάτω link μπορείτε να διαβάσετε όλο το «χρονικό» της κόντρας του Δημάρχου με το σωματείο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ