Facebook Pixel

Δημοτικα

Ψυρρόπουλος: «Δεν Ανέχομαι Απειλές – Το Δημαρχείο Της Πόλης Δεν Είναι Μέσο Άσκησης Εξωτερικής Πολιτικής»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ψυρρόπουλος: «Δεν Ανέχομαι Απειλές – Το Δημαρχείο Της Πόλης Δεν Είναι Μέσο Άσκησης Εξωτερικής Πολιτικής»

Σαφές μήνυμα προς το σωματείο εργαζομένων έδωσε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος σχετικά με το πανό που είχαν αναρτήσει οι εργαζόμενοι υπέρ της Παλαιστίνης στο Δημαρχείο, αναφέροντας πως το δημοτικό κτίριο δεν προσφέρεται για άσκηση εξωτερικής πολιτικής.

Ο νέος Δήμαρχος, στη συνάντηση που είχε με το σωματείο ζήτησε να κατέβει το πανό, με την προειδοποίηση πως θα το κατεβάσει ο ίδιος, με το σωματείο να αντιδρά έντονα. Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Ψυρρόπουλος κάνει λόγο για «απειλές» εκ μέρους του σωματείου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Φράσεις που ειπώθηκαν σε συναντήσεις μας με την Πρόεδρο των εργαζομένων όπως «θα κλείσουμε το δημαρχείο», «εάν βγάλεις το πανό, δεν θα λειτουργήσει ο Δήμος», αποτελούν απειλές που δεν θα δεχτώ ως Δήμαρχος της πόλης».

«Λυπάμαι πραγματικά που στην ερώτησή μου στην Πρόεδρο των Εργαζομένων πότε έχουν πρόθεση να κατέβει το πανό που είναι αναρτημένο σε δημόσιο κτήριο, αθετώντας τις υποδείξεις του αρμόδιου Υπουργείου, η απάντηση ήταν ότι το πανό θα βρίσκεται εκεί μέχρι να λήξει ο πόλεμος και θα είναι αποκλειστικά δική της απόφαση. Έχω να δηλώσω προς οποιοδήποτε υιοθετεί παρόμοιες στάσεις και αντιλήψεις ότι οι δημότες της πόλης με εμπιστεύτηκαν για να σταθώ απέναντι σε καταχρηστικές λογικές που δεν σέβονται το Δήμο για να εξυπηρετηθούν πολιτικά συμφέροντα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος.

Διαβάστε, αναλυτικά, την ανακοίνωση που δημοσίευσε ο Δήμαρχος:

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ψυρρόπουλος: «Δεν Ανέχομαι Απειλές – Το Δημαρχείο Της Πόλης Δεν Είναι Μέσο Άσκησης Εξωτερικής Πολιτικής»
  1. Ο/Η forosf λέει:

    Αν ισχύει ότι το πανό κατέβηκε ύστερα από υπόδειξη άνωθεν και το συνδυάσουμε με το γεγονός ότι από πλευράς Δήμου δεν βγήκε ούτε μία ανακοίνωση για το φιάσκο της σήραγγας, βγαίνουν πολλά συμπεράσματα. Όποιος σκέφτεται καταλαβαίνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ