Facebook Pixel

Δημοτικα

Eυαγγέλου: «Να Μπει Τέλος Στην Αυθαιρεσία Εργολάβων Με Τις Οπτικές Ίνες – Καταστρέφουν Τους Δρόμους Tης Ηλιούπολης»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Eυαγγέλου: «Να Μπει Τέλος Στην Αυθαιρεσία Εργολάβων Με Τις Οπτικές Ίνες – Καταστρέφουν Τους Δρόμους Tης Ηλιούπολης»

Αίτημα προς τη δημοτική αρχή του Δήμου Ηλιούπολης να βάλει τέλος στις κακοτεχνίες που αφήνουν πίσω τους οι εργολάβοι απευθύνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» κ. Δήμητρης Ευαγγέλου.

Ο κ. Ευαγγέλου, στην ανακοίνωσή του ζητά «να μπεί τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων της Ηλιούπολης και στην καταστροφή του οδικού δικτύου της πόλης», επισημαίνοντας τα μεγάλα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια λόγω της εγκατάστασης του δικτύου οπτικών ινών.

«Καθημερινά, όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται από τις κακοτεχνίες ιδιωτικών συνεργείων που εγκαθιστούν δίκτυα οπτικών ινών. Τα στενά μετατρέπονται σε απέραντα εργοτάξια, χωρίς να τηρούνται οι κανόνες, ενώ η αποκατάσταση του οδοστρώματος δεν γίνεται με το σωστό τρόπο, αφήνοντας λακκούβες και προβλήματα στους δρόμους της πόλης μας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Μάλιστα, η παράταξη του κ. Ευαγγέλου αναφέρει ως παράδειγμα την απόφαση του γειτονικού Δήμου Βύρωνα, ο Δήμαρχος του οποίου ανέστειλε την άδεια εκσκαφής σε συγκεκριμένη εταιρεία η οποία είχε προκαλέσει ζημιές στο οδικό δίκτυο.

«Καλούμε τη δημοτική αρχή και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να πράξουν το ίδιο και να επιβάλουν με κάθε μέσο στους εργολάβους την τήρηση των συμβάσεων και της νομιμότητας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Eυαγγέλου: «Να Μπει Τέλος Στην Αυθαιρεσία Εργολάβων Με Τις Οπτικές Ίνες – Καταστρέφουν Τους Δρόμους Tης Ηλιούπολης»
  1. Ο/Η ts λέει:

    Ποιος θα ενδιαφερθεί κύριε για τους δρόμους και τα πεζοδρόμια? Έχουν πιο σημαντικές δουλειές, πχ να κατεβάσουν το πανό από το Δημαρχείο. Αυτά τα πράγματα θέλουν καταγγελία σε εισαγγελέα και άμεση διακοπή των έργων μέχρι να διορθωθούν οι κακοτεχνίες. Ποιος περιμένεις να το κάνει αυτό? Ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, ο ίδιος ο δήμαρχος, ποιος?

  2. Ο/Η Δημότης λέει:

    Ήταν που ήταν οι δρόμοι σε κακή κατάσταση, με το ράβε – ξήλωνε από τις εγκαταστάσεις των οπτικών ινών, τώρα έχουν γίνει χειρότερα. Σαφέστατα οι οπτικές ίνες είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο για την αναβάθμιση των ταχυτήτων του διαδικτύου και της πόλης, όχι όμως να αφήνουν τα συνεργεία πίσω τους ένα χάος. Εξάλλου μην ξεχνάμε πως όταν ολοκληρωθούν όλα τα έργα οπτικών ινών κλπ. πρέπει να βρεθεί χρηματοδότηση για ανακατασκευή ολόκληρου του οδικού δικτύου της πόλης και των πεζοδρομίων με αυτονόητη σκέψη την ανεμπόδιστη πρόσβαση σε ηλικιωμένους, μικρά παιδιά, γυναίκες με μωρά και καρότσια και φυσικά σε ανθρώπους ΑμεΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ