Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Καρναβάλι Ηλιούπολης: Σενάρια Αποχώρησης Του Εμπορικού Συλλόγου Από Τη Διοργάνωση

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Καρναβάλι Ηλιούπολης: Σενάρια Αποχώρησης Του Εμπορικού Συλλόγου Από Τη Διοργάνωση

Εσωτερικοί κραδασμοί φαίνεται πως υπάρχουν στην προετοιμασία του ηλιουπολίτικου καρναβαλιού για το 2024, με το προεδρείο του εμπορικού συλλόγου να σκέφτεται σοβαρά την αποχώρηση από τη διοργάνωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στον εμπορικό σύλλογο υπάρχουν αντιδράσεις για τη συμμετοχή στην οργανωτική ομάδα συλλογικοτήτων που δεν έχουν θεσμικό ρόλο και ενώ τα μέλη του ΕΣΗ θα σηκώσουν το μεγαλύτερο «βάρος» των εξόδων της διοργάνωσης. Είναι χαρακτηριστικό πως τα άρματα που θα συμμετάσχουν κοστίζουν πάνω από 5.000 ευρώ, τα οποία θα καλυφθούν εξολοκλήρου από χρήματα του εμπορικού συλλόγου και των μελών του.

Πηγές από τον εμπορικό σύλλογο κάνουν λόγο για παραγκώνιση του ρόλου του ΕΣΗ, ενώ εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους για την ομαλή διεξαγωγή του καρναβαλιού. Mέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες αποφάσεις, ωστόσο οι ιθύνοντες του ΕΣΗ θα εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Καρναβάλι Ηλιούπολης: Σενάρια Αποχώρησης Του Εμπορικού Συλλόγου Από Τη Διοργάνωση
  1. Ο/Η forosf λέει:

    Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο (κάλπη) ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. 1 στους 3 δεν ψήφισε?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ