Facebook Pixel

Δημοτικα

Παρέμβαση Ευαγγέλου Για Το ΚΥΤ Ηλιούπολης: «Να Αντιδράσουμε Άμεσα Στη Νομιμοποίηση Του»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παρέμβαση Ευαγγέλου Για Το ΚΥΤ Ηλιούπολης: «Να Αντιδράσουμε Άμεσα Στη Νομιμοποίηση Του»

Την άμεση λήψη πρωτοβουλιών για το ζήτημα του ΚΥΤ Ηλιούπολης το οποίο επανήλθε στην επικαιρότητα ζητά ο Δημήτρης Ευαγγέλου με άρθρο του στο ilioupolinews.gr.

Με αφορμή την γνωμοδότηση του ΣτΕ, η οποία αφήνει παράθυρο νομιμοποίησης και αναβάθμισης του ΚΥΤ, ο κ. Ευαγγέλου ζητά την άμεση κινητοποίηση των δημοτικών παρατάξεων, προτείνοντας να συζητηθεί το θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, ζητώντας μάλιστα την παρουσία των πολιτών και των φορέων της πόλης.

«Θα ήταν σκόπιμο στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο με την συμμετοχή φορέων και κατοίκων να συζητηθούν οι πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν για την ακύρωση της αναβάθμισης του και την μεταφορά του σε άλλη περιοχή μακριά από τον αστικό ιστό αλλά και να αποφασιστεί η προσφυγή στην δικαιοσύνη σε περίπτωση που οι ρυθμίσεις παραμείνουν ως έχουν», αναφέρει στο άρθρο του ο κ. Ευαγγέλου.

Στο άρθρο, ο κ. Ευαγγέλου παραθέτει μια σειρά από σημαντικά ερωτήματα και δεδομένα για το ζήτημα του ΚΥΤ, ενώ καταλήγει πως «δεν προκύπτει πουθενά σοβαρή μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ