Facebook Pixel

Δημοτικα

Έντονη Κινητικότητα Για Νέα Δημοτική Παράταξη Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έντονη Κινητικότητα Για Νέα Δημοτική Παράταξη Στην Ηλιούπολη

Σειρά συναντήσεων έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες στην Ηλιούπολη μεταξύ αιρετών και άλλων προσώπων, με στόχο την εξεύρεση «κοινής γραμμής» για τη δημιουργία νέας δημοτικής παράταξης στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ilioupolinews.gr, μια ομάδα που αποτελείται από επιστήμονες, πολύπειρους επαγγελματίες στον ιδιωτικό τομέα, επιχειρηματίες της πόλης και εν ενεργεία τοπικούς αιρετούς, έχουν πραγματοποιήσει ένα μπαράζ συναντήσεων με αποκλειστικό θέμα την εξεύρεση ενωτικής λύσης για την αλλαγή πλεύσης στον Δήμο.

Κοινή διαπίστωση των συγκεκριμένων ανθρώπων είναι πως χρειάζεται μια νέα, φρέσκια υποψηφιότητα, που δεν προέρχεται από τον πολιτικό χώρο, και που θα συνδυάζει εμπειρία, γνώση και κυρίως όρεξη για σημαντικές αλλαγές σε όλη τη λειτουργία της πόλης.

Ποιο Πρόσωπο Βγαίνει Μπροστά

Φήμες θέλουν τον Ηλιουπολίτη Δημήτρη Ευαγγέλου να ηγείται της όλης προσπάθειας. Ο κ. Ευαγγέλου είναι ανώτατο διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία πληροφορικής, ενώ παράλληλα είναι και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, με τομέα ευθύνης του τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Στο παρελθόν έχει υπάρξει πρόεδρος του Γ.Σ Ηλιούπολης, επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ και παίκτης της ομάδας της πόλης, και διατηρεί εξαιρετικά δημοφιλές προφίλ στην πόλη. Ήδη, με δύο του άρθρα στο ilioupolinews.gr ο κ. Ευαγγέλου έχει ήδη δώσει το στίγμα των προθέσεων του για το σημαντικό ζήτημα του οδοφωτισμού στην πόλη, τα οποία έχουν υψηλή απήχηση.

dimitris evangelou Έντονη Κινητικότητα Για Νέα Δημοτική Παράταξη Στην Ηλιούπολη
Ο Δημήτρης Ευαγγέλου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Ευαγγέλου -πέραν των πολιτικών στελεχών που έχει κατορθώσει να συσπειρώσει- έχει ήδη προχωρημένες συζητήσεις με επαγγελματίες και επιστήμονες που γεννήθηκαν και ζουν στην Ηλιούπολη και οι οποίοι θα ασχοληθούν πρώτη φορά με τα δημοτικά τεκταινόμενα, προσφέροντας την πολύτιμη πείρα τους.

Εάν οι διεργασίες ευοδωθούν, τότε η συγκεκριμένη υποψηφιότητα σίγουρα θα αλλάξει άρδην τους δημοτικούς συσχετισμούς.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ