Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέα Πολιτική Κόντρα Για Το Διαδημοτικό Κοιμητήριο Ηλιούπολης – Αλίμου

Πυρά του Τάσου Ευσταθίου κατά του Δημάρχου Ηλιούπολης για το ζήτημα του διαδημοτικού κοιμητηρίου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέα Πολιτική Κόντρα Για Το Διαδημοτικό Κοιμητήριο Ηλιούπολης – Αλίμου

Ένας νέος κύκλος πολιτικής αντιπαράθεσης με φόντο το ενδεχόμενο δημιουργίας διαδημοτικού κοιμητηρίου Ηλιούπολης-Αλίμου ξέσπασε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης, με τη δημοτική αρχή να δέχεται πυρά από την αντιπολίτευση.

Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», Τάσος Ευσταθίου, με αφορμή τη συζήτηση της ΣΜΠΕ για τον Υμηττό στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, σχολίασε με έντονο ύφος την απουσία του Δήμαρχου Ηλιούπολης από τη διαδικασία. Σύμφωνα με τον κύριο Ευσταθίου, ο Δήμαρχος όφειλε να δώσει σαφή, δημόσια απάντηση στον Δήμαρχο Αλίμου, ο οποίος ισχυρίστηκε πως η Ηλιούπολη είναι υπέρ ενός διαδημοτικού κοιμητηρίου στον Υμηττό, κάτι που δεν ισχύει.

Το δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης, από το καλοκαίρι του 2020 έχει εκφράσει την πλήρη αντίθεση του στο έργο, ωστόσο ο Δήμαρχος Αλίμου, κατά την εισήγηση του στο περιφερειακό συμβούλιο ισχυρίστηκε το αντίθετο. Το γεγονός προκάλεσε αντιδράσεις από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στην Ηλιούπολη, με τον κ. Ευσταθίου και τον κ. Αραμπατζή να ζητούν από τον Δήμαρχο να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του κ. Κονδύλη. Ύστερα από τις αντιδράσεις, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης τόνισε πως η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της Ηλιούπολης είναι απολύτως σεβαστή και σαφής, απαντώντας, έτσι, έμμεσα στις αιτιάσεις.

Φαίνεται πως οι δηλώσεις του κ. Κονδύλη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, καθώς το παρελθόν ο Δήμαρχος του γειτονικού Δήμου είχε προβεί σε εμπρηστικές δηλώσεις, ισχυριζόμενος πως το ΚΥΤ Ηλιούπολης δεν είναι επιβλαβές για την υγεία των πολιτών, αγνοώντας την απόφαση του ΣτΕ που κρίνει το έργο παράνομο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Νέα Πολιτική Κόντρα Για Το Διαδημοτικό Κοιμητήριο Ηλιούπολης – Αλίμου
  1. Ο/Η mesogitis λέει:

    Δυστυχώς έχει πολλά θέματα ανοικτά ο Δήμος μας στη Σαράφη κ χρυς. Σμύρνης αντί να αλλάξει τη φορά του στοπ γιατί αυτός ο δρόμος δεν έχει την κινήσει που έχει η Σαράφη τα έκανε ανάποδα κρίμα για αυτούς που τον συμβουλεύουν τι να πω ;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ