Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δήμαρχος Αλίμου: «Μαζί Με Την Ηλιούπολη Θέλουμε Διαδημοτικό Κοιμητήριο Στον Υμηττό» (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δήμαρχος Αλίμου: «Μαζί Με Την Ηλιούπολη Θέλουμε Διαδημοτικό Κοιμητήριο Στον Υμηττό» (VIDEO)

«Μαζί με την Ηλιούπολη θέλουμε και μπορούμε να αναπτύξουμε διαδημοτικό κοιμητήριο στον Υμηττό». Αυτά ήταν τα λόγια του Δήμαρχου Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη κατά την εισήγηση του στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, στο οποίο συζητήθηκε η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την ανάπτυξη του Υμηττού.

YouTube video

Ο κ. Κονδύλης, παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Αλίμου δεν έχει διοικητικά όρια εντός του Υμηττού, συμμετείχε στη διαβούλευση της ΣΜΠΕ και για άλλη μια φορά στάθηκε υπέρμαχος της δημιουργίας διαδημοτικού κοιμητηρίου στον χώρο του ΚΥΤ, αγνοώντας την κατηγορηματικά αρνητική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης. Από τις παρατάξεις του Δήμου Ηλιούπολης, μόνο η παράταξη του Δήμαρχου (Ηλιούπολοι Μαζί) και οι συνεργαζόμενη παράταξη «Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη», έχουν ταχθεί υπερ. του κοιμητηρίου.

Μάλιστα ο κ. Κονδύλης πήγε «ένα βήμα παραπέρα» θεωρώντας δεδομένη την αναβάθμιση του ΚΥΤ Ηλιούπολης στα 400kV, παρά το γεγονός οτι η συγκεκριμένη εγκατάσταση έχει κριθεί παράνομη στο Συμβούλιο Της Επικρατείας και παρά το γεγονός ότι σύσσωμες οι πολιτικές δυνάμεις του Δήμου Ηλιούπολης ζητούν, εδώ και δεκαετίες, την απομάκρυνση του.

Όλα αυτά στον απόηχο των ερωτηματικών που έχουν προκύψει από την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο ΚΥΤ Απροπύργου πριν λίγες ημέρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάτοικοι πέριξ του ΚΥΤ Ηλιούπολης είναι θορυβημένοι από το ατύχημα που προξενήθηκε στο αντίστοιχο ΚΥΤ Ασπροπύργου, ενώ δημοτικές παρατάξεις ετοιμάζονται να καταθέσουν ερωτήσεις σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει ο ΑΔΜΗΕ για το ΚΥΤ Ηλιούπολης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ