Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κόντρα Ευσταθίου-Χατζηδάκη Στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Πρέπει Να Υπάρχει Σεβασμός Στην Αντιπολίτευση»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κόντρα Ευσταθίου-Χατζηδάκη Στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Πρέπει Να Υπάρχει Σεβασμός Στην Αντιπολίτευση»

Ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης για τον προϋπολογισμό του 2021.

Ο κ. Ευσταθίου, μετά την πρωτολογία του ζήτησε τον λόγο από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου εγείροντας ένα ζήτημα «σεβασμού» προς την αντιπολίτευση από τη διοίκηση. «Με πληροφόρησαν συμπολίτες που παρακολουθούν το συμβούλιο πως κατά την εισήγηση μου ο δήμαρχος έκανε μορφασμούς και γελούσε ειρωνικά», ανέφερε σε έντονο ύφος ο κ. Ευσταθίου, απαιτώντας σεβασμό προς την αντιπολίτευση και τις θέσεις των δημοτικών συμβούλων.

Στον αντίποδα ο Δήμαρχος κάλεσε τον κ. Ευσταθίου να ξαναδεί το βίντεο, δηλώνοντας πως ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο, με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» να απαντά: «Αυτά τα έκανες όταν ήσουν αντιδήμαρχος με τον Βαλασόπουλο. Τώρα που είσαι Δήμαρχος, πρέπει να είσαι πιο ευγενικός».

Μάλιστα ο κ. Ευσταθίου έστρεψε πυρά και κατά του αντιδήμαρχου τεχνικών έργων κ. Σεφτελή, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όταν στα έκανε αυτά ο νυν Δήμαρχος πριν λίγα χρόνια, φώναζες στο δημοτικό συμβούλιο. Τώρα κάνεις τα ίδια, φίλε Κώστα»

Αντιδράσεις Για Τη Στάση Αντιδήμαρχων

Τα παράπονα δεν σταμάτησαν εκεί. Οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ψυρρόπουλος, Κουρής, Σόφης και Καλαρρύτης, ζήτησαν τον λόγο και αναφερόμενοι προς τον πρόεδρο του Σώματος ζήτησαν την παρέμβαση του για την ομαλή διεξαγωγή της συζήτησης. «Δεν γίνεται κάθε φορά που μιλάει κάποιος να τον διακόπτουν κάποιοι αντιδήμαρχοι» δήλωσε ο κ. Σόφης, με τον κ. Κουρή να είναι πιο δηκτικός αναφέροντας «Να σταματήσει το bullying των αντιδημάρχων σε όποιον κάνει αντιπολίτευση. Είναι απίστευτο το bullying που γίνεται σε συμβούλους όπως ο Ψυρρόπουλος. Κάθε φορά που μιλάει τον διακόπτουν».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ