Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Μετωπική Κοκοτίνη Κατά Χατζηδάκη-Κονδύλη Για ΚΥΤ Και Διαδημοτικό Κοιμητήριο

Βολές από τον έμπειρο δημοτικό σύμβουλο κατά των Δημάρχων Αλίμου και Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μετωπική Κοκοτίνη Κατά Χατζηδάκη-Κονδύλη Για ΚΥΤ Και Διαδημοτικό Κοιμητήριο

Ολομέτωπη επίθεση κατά των δημάρχων Ηλιούπολης & Αλίμου εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης Χρήστος Κοκοτίνης, με αφορμή τις εξελίξεις για το ΚΥΤ και το διαδημοτικό κοιμητήριο.

Ο κ. Κόκοτίνης κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του σε ζωντανή τηλεδιάσκεψη των Ο.Μ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ηλιούπολης για το περιβάλλον, εξαπέλυσε βολές κατά των δημάρχων Χατζηδάκη και Κονδύλη για τη στάση τους στο ζήτημα του ΚΥΤ και του κοιμητηρίου. «Ο Κονδύλης μας είπε κατάμουτρα πως η αναβάθμιση του ΚΥΤ δεν έχει επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων και κανείς από τη διοίκηση δεν τόλμησε να πει το παραμικρό», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη έκταση είναι δασική και έτσι πρέπει να παραμείνει.

YouTube video

Στα λόγια του κ. Κοκοτίνη έδειχνε να συναινεί ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος έγνεψε καταφατικά, χωρίς ωστόσο να τοποθετηθεί επί του ζητήματος, με τον κ. Κοκκοτίνη να θίγει, επιπρόσθετα, το γεγονός πως οι τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πάθει θέση για το ζήτημα του κοιμητηρίου.

Η τοποθέτηση του κ. Κοκοτίνη ουσιαστικά «πλαισίωσε» άτυπα την παρέμβαση που είχε κάνει μια ημέρα νωρίτερα ο επικεφαλής της παράταξης της αριστεράς «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» Δημήτρης Ασβεστάς, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του ΚΥΤ. Εκεί, ο κ. Ασβεστάς στάθηκε απέναντι στη στάση της δημοτικής αρχής, τονίζοντας πως το δημοτικό συμβούλιο δεν θα επιτρέψει την αναβάθμιση του ΚΥΤ και τη δημιουργία κοιμητηρίου, παρά τα σχέδια των δύο δημάρχων.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ