Facebook Pixel

Επικαιροτητα

O Street Artist «Υiakou» Μετέτρεψε Μια Μπασκέτα Στα Πολυκλαδικά Ηλιούπολης Σε Έργο Τέχνης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

O Street Artist «Υiakou» Μετέτρεψε Μια Μπασκέτα Στα Πολυκλαδικά Ηλιούπολης Σε Έργο Τέχνης

Εντελώς νέα όψη έχει πλέον μία από τις κεντρικές μπασκετες του σχολικού συγκροτήματος των «Πολυκλαδικών» στην Ηλιούπολη, χάρη στην παρέμβαση ενός street artist.

O Yiakou, γνωστός street artist που έχει επιμεληθεί δεκάδες έργα σε δρόμους και δημόσιους χώρους, επέλεξε τα πολυκλαδικά για το νέο του έργο, δίνοντας χρώμα σε μια παρατημένη μπασκέτα.

yiakou ilioupoli 880 2 1 O Street Artist «Υiakou» Μετέτρεψε Μια Μπασκέτα Στα Πολυκλαδικά Ηλιούπολης Σε Έργο Τέχνης

«Πριν μερικές μέρες ολοκληρώθηκε ακόμα ένα ιδιαίτερο έργο στην νέα «αστική γκαλερί» μας, σε ένα από τα μεγαλύτερα σχολικά κτίσματα που έχει η Αττική. Ο λόγος, για το πρότζεκτ που ετοιμάζουμε κάποιοι στενοί φίλοι, για ένα όραμα όπου η εκπαίδευση ενώνεται με τη κουλτούρα, σε ένα σημείο συνάντησης του παιδιού με τον ενήλικα. Αυτή τη φορά μέσον επικοινωνίας στάθηκε μια εικαστική παρέμβαση στη κεντρική μπασκέτα του συγκεκριμένου κτίσματος, όπου τα χρώματα των συναισθημάτων μαζί με τα συννεφάκια μεταμόρφωσαν τον χώρο σε ένα ζωντανό όνειρο», δήλωσε στην Athens Voice ο street artist.

Βρείτε τον Υiakou στο instagram.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ