Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Η Επανέναρξη Της Αγοράς “Χωρίς Μεσάζοντες” – Με Διαφορετική Ονομασία

Θα εξεταστούν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Η Επανέναρξη Της Αγοράς “Χωρίς Μεσάζοντες” – Με Διαφορετική Ονομασία

Στο δημοτικό συμβούλιο επανέρχεται το θέμα της διεξαγωγής της μετεξέλιξης της αγοράς προϊόντων “χωρίς μεσάζοντες”, μετά από πολύμηνη διακοπή.

Η δράσεις “χωρίς μεσάζοντες” είχαν διακοπεί στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου, μετά από δημόσια καταγγελία του νέου αρμόδιου αντιδήμαρχου κ. Γιάννη Πούλου, ο οποίος σε ανακοίνωση του έκανε λόγο για σοβαρές τυπικές παραλείψεις και παραβάσεις στη διεξαγωγή της αγοράς, γεγονός που ώθησε στην επανεξέταση των όρων λειτουργίας της από πλευράς της δημοτικής αρχής.

Λίγες ημέρες αργότερα, έκανε την εμφάνιση της μία νέα παρόμοιου είδους αγορά, με την ονομασία “Φεστιβάλ Προϊόντων Ελληνικής Γης” . Η συγκεκριμένη δράση συνάντησε αρκετές αντιδράσεις από αιρετούς της αντιπολίτευσης αλλά και από φορείς της πόλης, οι οποίοι έκαναν λόγο για “επαναφορά του θεσμού από την πίσω πόρτα”. Άλλωστε, για τις δράσεις “χωρίς μεσάζοντες” έχει εκφράσει τις διαφωνίες του και ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης, ενώ η αντιπολίτευση έκανε λόγο για “διγλωσσία” της δημοτικής αρχής στο συγκεκριμένο ζήτημα. Το ρεπορτάζ που είχε δημοσιεύσει το ilioupolinews.gr, είχε φέρει στο φως μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για την ΜΚΟ που διοργάνωνε την εν λόγω δράση, υπό την αιγίδα του Δήμου.

Ερωτηματικά Και Αντιδράσεις Για Το “Φεστιβάλ Προϊόντων Ελληνικής Γης” Στην Ηλιούπολη

Όπως όλα δείχνουν, η δράσεις “χωρίς μεσάζοντες” θα συνεχιστούν με την ονομασία “Αγορά Καταναλωτών”, αφού στο δημοτικό συμβούλιο που έχει προγραμματιστεί για τις 30/1/2020, το σώμα θα εξετάσεις τις αιτήσεις των υποψήφιων διοργανωτών της δράσης.

Επανέρχονται Με Διαφορετική Ονομασία Οι Δράσεις “Χωρίς Μεσάζοντες” Στην Ηλιούπολη

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ